Sådan Udvikler Du En Fod

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du En Fod
Sådan Udvikler Du En Fod

Video: Sådan Udvikler Du En Fod

Video: Sådan Udvikler Du En Fod
Video: MAERSK Dokumentar - Frem i verden som maskinmester og skibsfører 2024, April
Anonim

Den menneskelige fod er en kompleks anatomisk struktur, der består af 26 flade og brede knogler, der er forbundet med stærke ledbånd. Desværre opstår traumatiske skader på fødderne ofte, og ingen er immune over for dette. Årsagen kan være ikke kun et slag, gå på en ujævn overflade, men også sportsskader.

Sådan udvikler du en fod
Sådan udvikler du en fod

Instruktioner

Trin 1

Træning, der inkluderer løbeøvelser eller spring, lægger en tung belastning på underbenene, og det meste af stress er på foden. Det er foden, der modtager og fordeler kropsvægt under bevægelse. Hvordan udvikler man en fod, hvis man havde skødesløshed med at beskadige den? Der er flere måder.

Trin 2

Den første måde er at kontakte træningsterapikontoret, hvor en erfaren specialist vil rådgive dig om det nødvendige sæt fysiske øvelser og simulatorer.

Trin 3

Den anden måde er at købe en rehabiliteringssimulator for skader. Et justerbart belastningssystem, der er indstillet ved hjælp af vægte i forskellige betegnelser, vil udvikle foden.

Trin 4

Og den tredje måde er gymnastik til fødderne. Fordelene ved gymnastik er, at det ikke tager meget af din tid og penge, det gøres derhjemme. Eksempler på øvelser: Forlæng dine ben i en lige linje. I 5 sekunder skal du bøje dine fødder væk fra dig med maksimal indsats. Gentag 5 gange; Gør det samme, men vip dine fødder mod dig, indad og udad i forskellige retninger (venstre-højre); Drej dine fødder med uret og mod uret flere gange, løft ikke dine ben; Stræk dine ben, men uden spænding. Med maksimal indsats i 5 sekunder, så prøv at sprede tæerne til siderne så langt som muligt. Gentag 5 gange; stræk dine ben uden spænding. Tryk alle tæer på samme tid mod fodsålen med maksimal kraft i 5 sekunder. Gentag 5 gange.

Anbefalede: