Hvordan Går Det Med Moscow City Racing?

Hvordan Går Det Med Moscow City Racing?
Hvordan Går Det Med Moscow City Racing?

Video: Hvordan Går Det Med Moscow City Racing?

Video: Hvordan Går Det Med Moscow City Racing?
Video: Mikko Hirvonen fail on Moscow City Racing 2012 2023, Oktober
Anonim

Moscow City Racing er et auto- og motorcykelshow, der blev afholdt i den russiske hovedstad siden 2008. Dette er en af de største racerbegivenheder, som Formel 1-hold deltager i. Hvert år forbereder showarrangørerne et rigt program til publikum og forbereder en masse behagelige overraskelser.

Hvordan går det med Moscow City Racing?
Hvordan går det med Moscow City Racing?

Hvert år i juli mødes medlemmer af Formel 1-holdene, Dakar-rallymaraton, WRC-verdensmesterskabet i Rally, de 24 engelske kanalløb og andre racerbiler ved Kreml-muren for at vise deres køreevner på en 3, 7 km. Vejen, som Moskva City Racing-deltagerne skal tage, begynder ved Bolotnaya-pladsen, passerer gennem Bolshoy Moskvoretsky-broen og Kreml-dæmningen og ender til sidst ved Bolshoy Kamenny-broen. Denne rute giver dig mulighed for fuldt ud at afsløre kapaciteterne i racerbiler og piloternes færdigheder.

Denne storslåede sommerbegivenhed samler mere end 300 tusind bilister, der har en enestående mulighed for med egne øjne at se løbene fra ægte Grand Prix-piloter, der kører i høj hastighed langs Moskvas dæmninger og centrale gader. Og for at blive endnu mere gennemsyret af ferieånden konstruerer arrangørerne af Moscow City Racing hver gang flere standpladser, foran hvilke der er store skærme, der giver dig mulighed for at følge løbet af løbet og se interviews med deltagerne af løbet.

Ud over demonstrationsløb med de bedste racere i verden arrangeres der interessante konkurrencer og konkurrencer for alle gæster på arrangementet, der afholdes koncerter og et diskotek, for hvilken musikken de berømte DJs i hovedstaden er ansvarlige. I 2012 kunne seerne for eksempel deltage gratis i JukeBox Fest-koncerten.

De, der ønsker at teste deres styrke og føle sig som en rigtig pilot, kan gøre det på en ægte racersimulator Mobil 1, specielt leveret til Moscow City Racing. Derudover har gæsterne til begivenheden mulighed for at få en autograf og tage billeder med repræsentanter for de bedste racerhold, herunder Team Lotus, Vodafone McLaren Mercedes, ForspeedHonda, Kamaz-master og andre.

Anbefalede: