Hvordan Går Det Med Euro

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Går Det Med Euro
Hvordan Går Det Med Euro

Video: Hvordan Går Det Med Euro

Video: ВСПОМНИМ UEFA EURO 2012 2022, November
Anonim

Det internationale navn på det europæiske fodboldmesterskab 2012 lyder som “UEFA EURO 2012 Polen - Ukraine”. Da de lande, der er vært for den sidste del af mesterskabet, er Ukraine og Polen.

Hvordan går det med Euro 2012
Hvordan går det med Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

I hele historien om mesterskabet er det kun tredje gang, at to lande er vært for det. Europamesterskabet i 2012 bliver det fjortende siden starten i 1960. Arrangementet styres af UEFA. Dette er den vigtigste internationale konkurrence for nationale fodboldhold, som hvert land stræber efter at komme ind i.

Trin 2

Finalen i konkurrencen afholdes hvert fjerde år, men det tager cirka halvandet år at afholde de kvalificerende spil. Så det var med Euro 2012. De sidste kampe i Euro 2012 begynder den 8. juni - det første spil finder sted i Warszawa og det sidste i Kiev. Turneringen vil være til stede af 16 hold fra forskellige lande. Fra 2016 vil der være flere hold - antallet stiger til 24.

Trin 3

Som bolden til spillene valgte de oprettelsen af ​​Adidas-firmaet, der kaldes "Tango 12". Dens design blev udviklet specielt til Euro 2012.

Trin 4

De deltagende hold er opdelt i 4 grupper. Bestemmelsen af ​​gruppetilhørigheden for hver af dem bestemmes ved lodtrækning. Gruppe "A" inkluderer lande som Rusland, Polen, Tjekkiet og Grækenland. Gruppe "B" består af: Danmark, Holland, Tyskland, Portugal. "C" består af Irland, Spanien, Kroatien og Italien. Gruppe "D" inkluderer hold fra Frankrig, Ukraine, England og Sverige.

Trin 5

Stadionerne Donetsk, Kiev, Poznan, Warszawa og flere andre byer blev udvalgt til at være vært for fodboldkampe til Euro 2012.

Trin 6

Når du sælger billetter til kampe, anvendes der særlige sikkerhedsforanstaltninger: du kan kun købe en billet efter fremvisning af dit pas. Dit efternavn og initialer er angivet på billetten. Billetprisen kan være op til 600 euro. I alt er der fem kategorier af billetter - de adskiller sig afhængigt af sædenes komfortniveau. Du kan købe dem via Internettet og betale med et bankkort eller elektroniske penge.

Populær af emne.