Hvordan Var Det Russiske Fodboldlandsholds Venskabskamp Med Uruguays Landshold

Hvordan Var Det Russiske Fodboldlandsholds Venskabskamp Med Uruguays Landshold
Hvordan Var Det Russiske Fodboldlandsholds Venskabskamp Med Uruguays Landshold

Video: Hvordan Var Det Russiske Fodboldlandsholds Venskabskamp Med Uruguays Landshold

Video: Hvordan Var Det Russiske Fodboldlandsholds Venskabskamp Med Uruguays Landshold
Video: ЧТО ТВОРИТ ХОЛЛАНД. Лучшие голы Эрлинга Холанда за Боруссию. Футбольный топ @120 ЯРДОВ 2023, December
Anonim

For de seksten bedste fodboldhold i den gamle verden er den vigtigste forberedelsesfase til finalen i Europamesterskabet 2012 kommet - kun to uger er tilbage, før den starter. I denne periode har det russiske hold tre venskabskampe, hvoraf den første - med Uruguays landshold - fandt sted i Moskva den 25. maj.

Hvordan var det russiske fodboldlandsholds venskabskamp med Uruguays landshold
Hvordan var det russiske fodboldlandsholds venskabskamp med Uruguays landshold

Der var ikke noget usædvanligt i det russiske holds startopstilling, bortset fra udseendet efter en meget lang pause af den højre midtbanespiller Marat Izmailov, der spiller for den portugisiske Sporting. Dick Advocaat valgte Pavel Pogrebnyak fra engelske Fulham blandt to lige store angribere i første halvdel. Zenit-spiller Vyacheslav Malafeev indtog stedet ved målet - det ser ud til, at vores hollandske træner betragter ham som det første nummer på landsholdet og ikke målmanden for CSKA Igor Akinfeev.

I tyve minutter af første halvleg formåede ingen af holdene at tage kontrol over spillet eller skabe mindst en reel chance for at score modstanderens mål. Men efter et kvarter af den tid, der var afsat til mødet, blev det klart, hvorfor det latinamerikanske hold ligger på tredjepladsen i FIFA-placeringen, og vores hold er på ellevte. Celeste-spillerne brugte presset midt på banen meget effektivt, takket være hvilket de begyndte at kontrollere bolden længere. I det 21. minut kunne gæsterne have åbnet scoringen, men Luis Suarez gik glip af det fjerne hjørne af målet. Den 26. kunne Edinson Cavani ikke gennemføre en meget farlig aflevering til vores mål, den 31. en halv meter fra hjørnet af målet passede bolden, efter at Alvaro Pereira ramte fra en gennemsnitlig afstand, og på 42. ikke ramt hovedet nøjagtigt nok.

Det russiske hold begyndte anden halvleg med to ændringer i opstillingen - angriberen Pogrebnyak blev erstattet af Zenit-spilleren Alexander Kerzhakov, og centralforsvareren Alexei Berezutsky fra CSKA blev erstattet af Roman Sharonov fra Rubin. Begyndelsen viste sig at være ret trist for fansen af vores hold samlet på Lokomotiv stadion og så tv-skærme. I det 48. minut slog Luis Suarez to af vores forsvarere med to falske træk og sendte bolden i det nærmeste hjørne af målet med sin venstre fod. Men de behøvede ikke at sørge længe - det russiske hold gik straks til hævn over gerningsmanden, og som et resultat af et rebound fra den uruguayanske fodboldspiller og en vellykket aflevering fra Roman Shirokov var Kerzhakov i stand til at overspille den oversøiske målmand. Dette mål blev scoret i det 49. minut, selvom tele-replay viste vores angribers offside position. Martin Caceres forsøgte meget følelsesladet at bevise dette for de hollandske dommere, som han fik det eneste gule kort for i denne kamp.

Indtil slutningen af spillet ændredes resultatet ikke, skønt russerne sendte bolden i mål to gange mere - målene i det 65. og 72. minut blev ikke talt med. De uruguayanske fodboldspillere skabte meget farlige chancer tre gange, men Akinfeev var på sit bedste ved udgangen og slog Suarez i det 69. minut og tog tæt bolden efter Forlan ramte i det 86. og Lugano skød lidt højere end det skulle have været i den 76. Russerne havde fremragende chancer to gange, Kerzhakov, men i det 71. og 74. minut kunne han ikke levere det sidste slag. I anden halvdel af spillet så vores hold bedre ud end rivalen, måske takket være udskiftninger - i løbet af halvdelen dukkede Dmitry Kombarov, Alexander Kokorin og Denis Glushakov på banen.

Anbefalede: