Det Russiske Fodboldlandsholds Rivaler Ved EM 2020

Indholdsfortegnelse:

Det Russiske Fodboldlandsholds Rivaler Ved EM 2020
Det Russiske Fodboldlandsholds Rivaler Ved EM 2020

Video: Det Russiske Fodboldlandsholds Rivaler Ved EM 2020

Video: EM Manager 2020: Rusland 2022, December
Anonim

Det russiske fodboldlandshold bestod med succes kvalifikationsrunden og fik en direkte billet til det europæiske fodboldmesterskab i 2020. Og efter lodtrækningen, der fandt sted den 30. december i Rumænien, blev hendes rivaler i gruppespillet kendt.

Det russiske fodboldlandsholds rivaler ved EM 2020
Det russiske fodboldlandsholds rivaler ved EM 2020

I modsætning til tidligere kvalifikationsrunder til fodbold-EM, oplevede det russiske landshold denne gang ikke nogen særlige problemer i deres gruppe. Hun tog selvsagt andenpladsen og kom ind i den anden kurv i lodtrækningen. Af alle modstandere var det kun belgierne, der betragtes som det bedste hold i Europa i øjeblikket, der kunne slå det russiske landshold.

Allerede inden lodtrækningens start var det kendt, at holdene i Danmark og Belgien bestemt ville falde ind i gruppen for det russiske landshold ved EURO 2020. Således forblev det kun at genkende en mulig modstander. Som et resultat var det det finske landshold, der for første gang gjorde det til en sådan prestigefyldt turnering i sin historie.

Gruppe B, hvor det russiske landshold spiller

Landsholdene modtog serienumre under lodtrækningen. Det russiske landshold spiller deres første kamp mod Belgien i Skt. Petersborg. Så er der en kamp mod Finland. Og allerede i tredje runde skal Rusland til København for at besøge danskerne.

Dette er ikke det værste lodtrækning for det russiske fodboldlandshold. Wales med Gareth Bale kunne være i stedet for Finland. Derudover spiller det russiske landshold to kampe på hjemmestadion i Skt. Petersborg. Det russiske landshold skulle komme ud af en sådan gruppe, i betragtning af at selv fra tredjepladsen er der en chance for at komme ind i playoff-zonen.

I alt afholdes det europæiske fodboldmesterskab i 2020 i 12 lande på 12 forskellige stadioner. Og dette vil være den første turnering af sin art, der har et så stort antal værtslande. UEFA EURO 2020 starter den 12. juni næste sommer med en kamp mellem Tyrkiet og Italien i Rom.

Nu vil det russiske fodboldlandshold være på ferie. Og allerede fra marts 2020 begynder forberedelserne til det europæiske mesterskab. Der spilles flere venskabskampe. Indtil videre er holdets rivaler ukendte, men det ser ud til, at en af ​​dem burde være Moldovas hold.

Næsten alle kendte eksperter bemærker, at det russiske landshold var heldig med lodtrækningen. Det kunne have været meget værre. Derfor er holdet forpligtet til at behage sine fans med et meget godt spil og nå mindst semifinalen.

Historie om Ruslands møder med sine rivaler i EM 2020

Det russiske landshold spiller regelmæssigt mod Belgien. Desuden er dette ofte kampe fra verdensmesterskabet. Dette var tilfældet i 2002, da russerne tabte 2: 3 og faldt ud af turneringen i Japan og Korea. Og i 2014 i Brasilien, da Belgien viste sig at være stærkere end det russiske landshold med en score på 1: 0. Disse hold spillede også i samme gruppe i EM-kvalifikationskampen 2020. Begge kampe endte til fordel for belgierne.

De russiske fodboldspillere har indtil videre spillet 4 kampe mod Finland. Disse var de kvalificerende runder ved Europamesterskabet i 1996 og verdensmesterskabet i 2010. På alle møder vandt det russiske landshold sikre sejre. Desuden indkasserede hun kun 1 mål og scorede 15 mål.

Rusland spillede kun en venskabskamp med det danske landshold i 2012. Sejren blev vundet med en score på 2: 0. Vi bliver nødt til at spille en meget vanskelig og afgørende kamp med denne modstander.

Populær af emne.