Hvordan Russerne Har Det Med De Olympiske Lege I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Russerne Har Det Med De Olympiske Lege I Sochi
Hvordan Russerne Har Det Med De Olympiske Lege I Sochi

Video: Hvordan Russerne Har Det Med De Olympiske Lege I Sochi

Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2022, November
Anonim

Den 7. februar 2014 finder åbningsceremonien for de olympiske vinterlege sted i byen Sochi. Dette er en stor ære både for byen og Rusland som helhed. Imidlertid krævede en stor indsats og udgifter at forberede byen til at være vært for OL. Ikke overraskende, lige efter at Sochi vandt Vinter-OL Capital Challenge, begyndte skeptiske stemmer at blive hørt sammen med godkendelse. Og hvordan har russerne det med OL nu, når der er meget lidt tid tilbage før denne betydningsfulde begivenhed?

Hvordan russerne har det med de Olympiske lege i Sochi
Hvordan russerne har det med de Olympiske lege i Sochi

Sociologiske forskningsresultater

Ja, de kommende olympiske lege krævede store investeringer, der kunne rettes mod mere presserende behov. Derfor kan man forstå skepsis og endog utilfredshed hos nogle russiske borgere. Som det fremgår af en sociologisk undersøgelse foretaget i regi af Organisationskomitéen for de olympiske lege i Sochi 2014, godkender det overvældende flertal af russerne afholdelsen af ​​denne sportsbegivenhed i vores land.

Undersøgelsen blev gennemført i april-maj 2013 i 22 byer i Den Russiske Føderation. For pålidelighed blev prøven foretaget blandt borgere af begge køn, alle aldersgrupper og fra forskellige sociale grupper. 83% af de adspurgte svarede positivt på spørgsmålet, om de godkendte vinter-OL i Sochi. Efter deres mening vil afholdelse af en sådan sportsbegivenhed på højeste niveau forbedre det internationale image af Rusland, positivt påvirke tilstrømningen af ​​udenlandske turister, indgyde interesse for sport hos børn og unge og også styrke en følelse af patriotisme og stolthed i deres hjemland.

Langt størstedelen af ​​de adspurgte russere (81%) vil regelmæssigt følge sportsnyheder fra Sochi under OL enten via fjernsyn eller ved hjælp af Internettet. 17% af de adspurgte sagde, at de helt sikkert ville forsøge at komme til Sochi for personligt at observere atleternes konkurrencer.

Hvad er argumenterne for modstandere af OL i Sochi

Folk, der misbilliger afholdelsen af ​​de olympiske vinterlege i Sochi, argumenterer oftest for, at vores land ikke er rig nok til at bruge kolossale summer på ambitiøse sportsprojekter. Sig, det ville være bedre at bygge billige boliger, modernisere produktionen, reparere infrastruktur og veje.

Et tungtvejende argument er frygten (ak, ganske reel under vores forhold) for, at nogle af disse beløb vil blive plyndret banalt. Endelig frygter mange mennesker, at storstilet konstruktion i og omkring Sochi vil forårsage store miljøskader.

Populær af emne.