Hvordan Man øger Muskelelasticiteten

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man øger Muskelelasticiteten
Hvordan Man øger Muskelelasticiteten

Video: Hvordan Man øger Muskelelasticiteten

Video: Hvordan Man øger Muskelelasticiteten
Video: T. 4 Fund. Técnicos. - Empuñaduras - 2ª parte TENNIS grip Translation to 24 languages 2024, April
Anonim

God strækning, ledfleksibilitet og elasticitet af sener og muskler sikrer korrekt muskeldannelse. Jo højere de specificerede parametre er, desto mindre er sandsynligheden for skade under træning.

Hvordan man øger muskelelasticiteten
Hvordan man øger muskelelasticiteten

Instruktioner

Trin 1

For at stramme muskelkorsetten, forbedre lindringen, er det nødvendigt at mestre øvelser, der arbejder for at øge fleksibilitet og strækning. Den ene uden den anden er ikke særlig effektiv og endda farlig. Jo større amplitude, langs hvilken leddet kan bevæge sig, jo højere fleksibilitet, jo mere elastisk er muskler og sener.

Trin 2

For at udvikle fleksibilitet skal du udføre bevægelser med fuld amplitude ved hjælp af hvert led. Nogle sportsgrene sørger for aktiv udvikling af nogle områder af kroppen, mens andre begynder at halte bagud. For eksempel har gymnaster en meget fleksibel rygsøjle, mens tennisspillere har et skulderled. Det tilrådes for lægmand atlet at arbejde på alle muskelgrupper. Over tid vil velstrakte elastiske ledbånd blive fremragende assistenter til at mestre de sværeste øvelser, som giver dig mulighed for at udvikle dig yderligere inden for sport.

Trin 3

At strække musklerne er afgørende for den fulde udvikling af fælles fleksibilitet. Det øger også musklernes elasticitet. Med doseret strækning øges muskelfibre i længden. Du skal træne omhyggeligt og gradvist øge belastningen. Her er det vigtigt at bevidst kontrollere strækning, kun i dette tilfælde vil træning føre til dannelse af konditionerede reflekser, som vil blive leveret af en forbedring i transmission af nerveimpulser. Som et resultat vil alle muskelceller blive bedre forsynet med ilt på grund af forbedret blodgennemstrømning. Så en af reglerne for korrekt strækning er langsomt, bevidst at udføre øvelserne.

Trin 4

Begynderatleter skal basere deres træning på statiske strækøvelser. På tidspunktet for udførelsen af sættet skal du dvæle i den position, der giver den maksimale længde af den muskel, der trænes. Disse øvelser er ikke svære at udføre. Stræk muskelen langsomt, rett din position i et minut, og vend derefter tilbage til startpositionen. Sandsynligheden for skade under sådant arbejde er minimal.

Trin 5

Uddannede atleter kan arbejde efter "ballistisk stretching" -metoden - dette er udførelsen af kraftige, meget hurtige og bratte bevægelser. Som et resultat, musklerne trækker sig sammen refleksivt i en meget kort periode. Disse øvelser inkluderer hurtigt at røre ved tæerne, når de bøjes. Uden indledende opvarmning og professionel træning garanteres atleten en skade på led og muskler, som blev strakt kraftigt inden sammentrækning.

Trin 6

Øvelser for at øge muskelelasticiteten bør udføres ikke før, men efter træning, da strækning midlertidigt svækker musklerne, vil hele effektiviteten af efterfølgende øvelser også blive reduceret.

Anbefalede: