Hvordan Man øger Triceps

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man øger Triceps
Hvordan Man øger Triceps

Video: Hvordan Man øger Triceps

Video: Hvordan Man øger Triceps
Video: The Best Triceps Exercise for Mass (WINNER!) 2024, April
Anonim

Mange atleter lægger særlig vægt på deres hænder. Massive biceps, udviklede skuldre er enhver mands drøm. Glem ikke triceps, som gør armene præget, giver dem et stærkere udseende. Derfor er det under træning værd at bruge lidt tid på øvelser, der sigter mod at øge denne muskelgruppe.

Hvordan man øger triceps
Hvordan man øger triceps

Instruktioner

Trin 1

En af de grundlæggende øvelser er bænkpressen. Lig på en sportsbænk med hovedet, skulderbladene og balderne fast presset mod overfladen. Tag barbell med et greb ovenfra, fjern den fra stativerne og klem den over dig, hold den på brysthøjde. Med en slowmotion, mens du holder dine skuldre stille, sænk barbell mod dit ansigt. Når du har rettet positionen, skal du løfte projektilet op igen. Hold albuerne let bøjede under træningen.

Trin 2

Den franske presse med den ene hånd hjælper også med at opbygge massen af triceps. Du får brug for en håndvægt, der er tung nok til at udføre denne øvelse. Sid på en bænk, tag projektilet i din højre hånd, løft det op, og ret det helt ud ved albueleddet. Sænk hånden, klem håndvægten bag hovedet, og sørg for, at arbejdsskulderen forbliver stationær. Du kan også holde den med din venstre hånd. Hold ikke pause ved bundpunktet, start straks den modsatte bevægelse opad. Når du har udført det krævede antal gentagelser, skal du følge den samme tilgang med din venstre hånd.

Trin 3

For at gøre triceps mere fremtrædende skal du inkludere i komplekset med at rette armene tilbage i en skråning. Udgangsposition: stå lige foran sportsbænken, spred dine ben lidt bredere end dine skuldre, tag en håndvægt i din højre hånd. Forlæng det ene ben et skridt fremad, og bøj dig, så din venstre hånd hviler på bænkesædet. Hånden, der holder projektilet, skal være parallel med kroppen og praktisk talt presses mod det. Når du indånder, skal du sænke håndvægten ned og bøje albuen i en 90 graders vinkel. Nederst på øvelsen skal underarmen være vinkelret på gulvet. Ret din arm igen med en kraftig bevægelse, og hæv projektilet til det forrige niveau.

Trin 4

Den næste øvelse kræver to bænke. Placer dem parallelt med hinanden, så du kan sætte dine fødder på den ene og hvile dine hænder på den anden. Bemærk: For korrekt fordeling af lasten skal du holde fast på den indvendige kant af bænken med dine hænder. Mens du er i denne position, skal du begynde at sænke din krop langsomt ned og bøje dine arme ved albuerne. Forsøg at koncentrere spændingen i triceps, og med en indsats kaster du din krop op til startpositionen med et ryk. Gør så mange gentagelser som muligt.

Anbefalede: