Små Bryster: Hvordan Man øger Formen

Indholdsfortegnelse:

Små Bryster: Hvordan Man øger Formen
Små Bryster: Hvordan Man øger Formen

Video: Små Bryster: Hvordan Man øger Formen

Video: Små Bryster: Hvordan Man øger Formen
Video: Вяжем красивую нарядную женскую кофточку из пряжи Фловерс с люрексом крючком. Часть 1. 2024, April
Anonim

Ikke alle kvinder er tilfredse med størrelsen på deres bryster. Uanset hvor mange psykologer der kalder for at elske dig selv, som du er, når det kommer til bryststørrelse, forbliver dette opkald uhørt. Nå, hvordan kan du blive forelsket i brystet, som det er, hvis der i stedet for kun er navnet på den givne del af kroppen, og alt, hvad der indbydende og elastisk skal stige op, er fraværende? Spørgsmålet om, hvordan man forstørrer brysterne, er stadig relevant.

Små bryster: hvordan man øger formen
Små bryster: hvordan man øger formen

Instruktioner

Trin 1

Motion for at hjælpe med at udvikle dine brystmuskler. Disse inkluderer forskellige typer push-ups, presser med og uden vægte samt håndarbejde, hvilket medfører arbejde og brystmuskler. Mange betalte og gratis metoder, der lover et garanteret resultat på hundrede procent, tilbyder bare et sæt øvelser til brystmusklerne. Det vigtigste er, at der ikke sker nogen skade fra sådanne aktiviteter. Selvom du efter 2-3 måneders daglig træning ikke får dine drømme, så vil du i det mindste styrke dine muskler. Og dette giver dig mulighed for at holde sin tone og form længere.

Trin 2

Brystforstørrelsespiller og salver ser attraktive ud som et kommercielt produkt. Er det dårligt: Jeg drak en kapsel (påførte en creme) - jeg voksede en bunke. Og ingen hård træning, ingen skræmmende kirurgiske værktøjer. Sandt nok kan ingen garantere, at du sluger noget, der er virkelig sikkert for kroppen. Hvad forårsager brystets vækst og ikke en eller anden form for tumor. Det er op til dig, om du skal tage sådanne stoffer eller ej. Men mange kvinder, der brugte sådanne midler, blev enten behandlet senere for komplikationer eller fik et kortvarigt resultat, som forsvandt efter at have stoppet stoffet.

Trin 3

Hvis du tror, at kun alternativ medicin kan løse alle menneskelige problemer, kan du prøve folkemæssige opskrifter. Infusion på humlekegler, spise rå dej eller kål, opvarmning af kompresser (samt sennepsplaster og jodnet) - i arsenalet af folkemedicin er der mange underholdende måder at øge brystet på. Inden du anvender denne eller den anden metode, skal du vurdere graden af risiko, bivirkninger, uønskede konsekvenser, muligheden for allergiske reaktioner. Og først derefter beslutte, om du vil prøve at ty til folkemedicin eller ej.

Trin 4

Hvis du har brug for et garanteret resultat, der varer i mange år, skal du kontakte plastikkirurgisk klinik. Implantater bliver mere og mere kvalitative hvert år, operationsteknikken er næsten blevet perfektioneret, og kirurgerne er for længe siden "kommet i gang", fordi de ofte skal udføre brystforstørrelsesoperationer. Det er sandt, at omkostningerne ved en sådan operation stadig er høje, og det endelige resultat kan kun estimeres om få måneder.

Anbefalede: