Hvordan Man Hurtigt øger Muskelmassen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt øger Muskelmassen
Hvordan Man Hurtigt øger Muskelmassen

Video: Hvordan Man Hurtigt øger Muskelmassen

Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2022, December
Anonim

En smuk krop med veludviklede muskler tiltrækker andres øjne, gør dig attraktiv og selvsikker i dig selv og dine egne styrker. For hurtigt at opbygge muskelmasse er det nødvendigt at organisere en motionstilstand og hvile korrekt og vælge en afbalanceret diæt.

Hvordan man hurtigt øger muskelmassen
Hvordan man hurtigt øger muskelmassen

Instruktioner

Trin 1

Gradvist opbyg din træning i gymnastiksalen. Over tid tilpasser kroppen sig, og træning bliver ineffektiv. Øg derfor belastningen med antallet af gentagelser af øvelserne eller ved at øge arbejdsvægten.

Trin 2

Lav ca. 6-9 sæt øvelser for hver muskelgruppe - dette er det optimale antal sæt til muskelvækst. I gennemsnit skal hver træning tage cirka 45 minutter. Når du udarbejder en træningsplan, skal du huske på, at konditionstræning, træning for det kardiovaskulære system bremser væksten af ​​muskelmasse. Derfor skal de udføres efter grundlæggende belastninger og ikke mere end 20 minutter.

Trin 3

Gennemgå din diæt. Du skal spise et tungt måltid hver 3. time. Det er værd at øge mængden af ​​forbrugte proteinfødevarer. Protein er vigtigt for fornyelse af muskelvæv efter træning. Bestem det nødvendige daglige proteinindtag til din krop. For at gøre dette skal du gange 1 gram protein med din vægt i pund (i 1 pund 454 gram). De vigtigste proteinkilder inkluderer kylling, svinekød, æg, ost, nødder, frø og skaldyr. Mængden af ​​forbrugt fedt skal også afbalanceres. Fedtstoffer øger mængden af ​​anabolske hormoner hos mænd, som er vigtige for muskelvækst. Forbrugende anabolske steroider er meget modløs.

Trin 4

Drik rigeligt med væsker. Du skal drikke mindst 12 glas vand hver dag for at rehydrere.

Trin 5

Få masser af hvile og søvn. Adskil dig så meget som muligt fra stressende situationer. Efter hver træning, tag vejret og læg dig ned. Gå derefter en afslappet tur. Reparation af muskelvæv sker, mens din krop er i ro ved at reducere stofskifte og blodgennemstrømning til afslappede muskler.

Populær af emne.