Fem Nye Effektive Ab-øvelser

Indholdsfortegnelse:

Fem Nye Effektive Ab-øvelser
Fem Nye Effektive Ab-øvelser

Video: Fem Nye Effektive Ab-øvelser

Video: Fem Nye Effektive Ab-øvelser
Video: Получить пресс за 2 НЕДЕЛИ | Вызов тренировки пресса 2023, Marts
Anonim

Folk, der prøver at slippe af med deres mave ved at forbrænde kalorier, er overraskede over de ikke så imponerende resultater. Dette skyldes det faktum, at kroppen hurtigt tilpasser sig de ændringer, den udsættes for - derfor giver tab af vægt uden fysisk anstrengelse kun et midlertidigt fald i muskelmasse. For at fjerne fedt fra maven og opbygge en smuk abs, skal du udføre specielle øvelser.

Fem nye effektive ab-øvelser
Fem nye effektive ab-øvelser

Cykel og stol

Undersøgelser af kropsbiomekanik har vist, at du kan tabe dig og slippe af med en hængende mave ganske hurtigt - ved hjælp af øvelser, der kræver muskelaktivitet i underlivet. En af de mest effektive øvelser er "cyklen", som du har brug for at ligge på ryggen og lægge hænderne bag på hovedet. I dette tilfælde skal knæene trækkes op til brystet og samtidig løfte skuldrene over gulvet og langsomt bringe venstre albue til højre knæ og rette det venstre ben. Den samme handling skal gentages med det andet ben. Øvelsen skal gentages 12 til 16 gange og udføre 1 til 3 sæt dagligt.

Når du udfører ab-øvelser, er det meget vigtigt at trække vejret korrekt, så musklerne er aktivt mættet med ilt.

For at udføre øvelsen "kaptajnestol" skal du sidde på en høj stol og lade dine ben hænge frit fra den. For at opnå større stabilitet skal stolen flyttes tæt på bagsiden af væggen. Hænderne skal være lukkede bag på hovedet og med ryggen presset mod ryggen eller væggen og træk langsomt knæene mod brystet. I dette tilfælde skal du føle godt sammentrækningen af mavemusklerne. Derefter skal benene sænkes langsomt. Øvelsen udføres 12 til 16 gange dagligt (1 til 3 sæt).

Bold, holdning og hånd

Boldøvelsen er også en fremragende maveøvelse. For at udføre det skal du tage en liggende stilling og med bøjede knæ, som om der er en kugle under lænden. Læg dine hænder bag hovedet og træk brystet mod dine hofter så meget som muligt. Så er du nødt til langsomt at vende tilbage til startpositionen og slappe af dine mavemuskler. Øvelsen udføres 1 til 3 gange om dagen ved 12-16 tilgange.

Hvis det er svært at holde bækkenet med dine fødder alene, kan du lægge en rigtig lille kugle under din nedre ryg.

For at udføre "lodret stand" -øvelsen skal du ligge på gulvet, rette dine ben, løfte dem lodret op og krydse og lægge dine hænder under bagsiden af dit hoved. Så er du nødt til at rive dine skuldre så meget som muligt fra gulvet og forblive i denne position så meget som muligt. Det tilrådes at gøre en stand 1-3 gange om dagen til 12-16 tilgange.

For at udføre den lange armøvelse skal du også ligge på gulvet og strække armene helt lige over hovedet langs gulvet, så dine underarme rører dine ører. Derefter skal du langsomt og uden at løfte ryggen fra gulvet, løfte dine skuldre og holde armene lige. Øvelsen udføres 12-16 gange dagligt, 1-3 sessioner.

Populær af emne.