Hvordan Man Ikke Holder Op Med At Træne

Hvordan Man Ikke Holder Op Med At Træne
Hvordan Man Ikke Holder Op Med At Træne

Video: Hvordan Man Ikke Holder Op Med At Træne

Video: Hvordan Man Ikke Holder Op Med At Træne
Video: Dansk Kennel Klub - Når hunden ikke kan være alene hjemme 2024, Kan
Anonim

Med ankomsten af foråret vågner mange af os med begejstring og vil bringe figuren i orden på kort tid. Men ganske ofte forsvinder ønsket om at træne hurtigt. For at forhindre at dette sker, skal du forstå dine fejl.

Hvordan man ikke holder op med at træne
Hvordan man ikke holder op med at træne

1. Forkert fastsat mål. Måske kan du ikke selv nævne den nøjagtige grund til, at du besluttede at besøge fitnesscentret. Før du køber et abonnement, er det vigtigt at forstå, hvilke mål du prøver at nå. Kun denne fremgangsmåde hjælper dig med at forstå, hvad du skal gøre for at opnå et bestemt resultat.

2. Hurtige resultater. Du har kun været i gymnastiksalen i to uger og kommer allerede på skalaen og måler din talje, men er der ingen resultater? Apati vises straks, og ønsket om at fortsætte træningen forsvinder yderligere. Hvis resultatet på kort tid ikke er synligt, betyder det slet ikke, at det ikke er det. Vigtigst er det at være vedholdende og ikke opgive undervisningen.

3. For vanskelig træning. Mange mennesker tror, at resultatet ikke skal længe, det er nødvendigt, du skal indlæse din krop så meget som muligt. Hvis du er nybegynder, skal du huske, at du kun kan øge belastningen gradvist og jævnt. Derudover kan en uforberedt krop få et chok fra pludselig anstrengelse. Efter at have gennemført komplekse styrkeøvelser, skal du give din krop hvile i et par dage, ellers er svaghed, svær træthed og uvillighed til at fortsætte med at træne garanteret dig, og det vil ikke være let at komme sig.

Hvis du virkelig ønsker at få den ønskede effekt af dine træningsprogrammer, skal du indstille et klart mål for dig selv, beslutte et program og tempo, følge instruktionerne fra instruktøren og ikke springe træningspas uden grund.

Anbefalede: