Hvordan Man Holder Op Med At Ryge Og Ikke Bliver Bedre

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Holder Op Med At Ryge Og Ikke Bliver Bedre
Hvordan Man Holder Op Med At Ryge Og Ikke Bliver Bedre

Video: Hvordan Man Holder Op Med At Ryge Og Ikke Bliver Bedre

Video: Hvordan Man Holder Op Med At Ryge Og Ikke Bliver Bedre
Video: Hvordan stopper man med at ryge? Magnus tester, og Bemærk henter inspiration i Norge I Kvit smøgerne 2023, November
Anonim

De fleste rygere er bange for at holde op, fordi de frygter at blive fede. Det er let at undgå at tage på i vægt efter at have stoppet nikotin, hvis du introducerer et par regler i dit liv.

Hvordan man holder op med at ryge og ikke bliver bedre
Hvordan man holder op med at ryge og ikke bliver bedre

Er det nødvendigt

  • - tabel med kalorieindhold i produkter
  • - abonnement på gymnastiksalen.

Instruktioner

Trin 1

For ikke at blive fedt efter at holde op med at ryge, skal du overholde flere regler. Deres nøje overholdelse hjælper ikke kun med at få overvægt, men også til at slippe af med et par ekstra pund.

Muskelhukommelse

Det er nødvendigt klart at forstå, at ikke kun åndedrætsorganerne er involveret, men også hænderne under rygning. En ryger, i den mindste nervøsitet, tager sine hænder op med en cigaret og er ikke engang klar over det. Sådan fungerer muskelhukommelse.

Dette betyder, at processen med at holde op med at ryge ikke kun handler om at opgive indånding af giftig røg, men også om at erstatte vanen med at holde en cigaret i dine hænder, bringe den til dine læber osv. Den nemmeste måde er at erstatte disse vaner med noget - for eksempel at optage dine hænder med rosenkrans under et angreb af ønsket om at ryge.

Trin 2

Sult

Efter at have holdt op med at ryge, opnås overvægt, for så vidt som en person begynder at tygge noget hele tiden. Dette kan let undgås, hvis du forstår, at sultfølelsen ligner nikotinsult. Hvis du holder op med at ryge og føler dig sulten hele tiden, skal du ikke øge mængden af mad, du spiser, men ændre dens sammensætning til fordel for lavt kalorieindhold.

Trin 3

Sport

Vægtøgning opstår også, fordi du under rygning en dag brugte et og et halvt hundrede kilokalorier mere end efter at have opgivet den fatale vane. Bedøm selv: selv uden anfald af ukontrolleret tygning, der er karakteristisk for mennesker, der holder op med at ryge, giver ekstra 150 kilokalorier en vægtforøgelse på ca. 2 kg på tre måneder. Dette er 6 kg om året.

Konklusionen er enkel: brænd disse halvandet kilokalorier i gymnastiksalen eller på en anden måde. I det mindste bevæge dig mere! Desuden vil der efter at være holdt op med at ryge og ophør af ilt-sult i hele organismen, være mere end nok energi til dette.

Anbefalede: