Hvordan Man Holder Op Med At Bekymre Sig Om Bagateller

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Holder Op Med At Bekymre Sig Om Bagateller
Hvordan Man Holder Op Med At Bekymre Sig Om Bagateller

Video: Hvordan Man Holder Op Med At Bekymre Sig Om Bagateller

Video: Hvordan Man Holder Op Med At Bekymre Sig Om Bagateller
Video: Вас не коснется беда, если у Вас есть это в доме. Народные приметы про соль, как привлечь удачу 2024, April
Anonim

Livets hurtige tempo, daglige stress, træthed holder os i konstant spænding. Når du har brug for at have tid til at gøre alt, forsvinder følelsen af betydningen af denne eller den anden handling. Så det vigtige og det verdslige er forvirret, vi begynder at spilde vores energi på bagateller.

Hvordan man holder op med at bekymre sig om bagateller
Hvordan man holder op med at bekymre sig om bagateller

Instruktioner

Trin 1

For at ændre dit liv og stoppe med at bekymre dig om bagateller, skal du forstå dit sind og først og fremmest beslutte, hvad der virkelig er vigtigt for os, og hvad der er relateret til ubetydelige bagateller, bagateller. Det vil ikke være let at gøre dette, da stereotyper af adfærd og holdninger til livet er blevet indpodet i os fra den tidlige barndom. Forsøg dog at besvare dine spørgsmål: hvor vigtig er denne situation for mig (selve "bagatellen"); om denne situation vil føre til opnåelse af mit mål; om det vil påvirke mine forhold til andre. Prøv at forstå, at ikke en eneste bagatel i livet kan sammenlignes med storheden i dit liv, skønhed, sundhed og harmoni. Prøv at opretholde harmoni i dig selv: det vil være nøglen til at løse de sværeste problemer.

Trin 2

På grund af stress bliver vi irritable: vi bliver let forbanna, vi reagerer på enhver lille provokation. Prøv at forblive rolig, nyd livet. Svømning er perfekt, og kontrasten mellem en kølig pool og en varm sauna forbedrer dit helbred og påvirker udseendet af din hud positivt. Hvis du stadig ikke kan finde tid til at besøge poolen, skal du tage et varmt boblebad eller havsalt.

Trin 3

Aromaterapi har en gavnlig virkning på vores sjæl og sind. Et par dråber essentiel olie af lavendel, jasmin eller ylang-ylang i en aromalampe vil berolige og glæde dig. Citrusolier forfrisker, løfter humøret og hjælper dig med at fokusere på det væsentlige. Æteriske olier kan ikke kun bruges til at aromatisere rum, men også til berigelse af kosmetik. Pakken med olie købt på et apotek indeholder altid instruktioner med en beregnet dosis: hvor mange dråber olie kan tilsættes til en creme eller shampoo, og hvilke positive resultater det vil medføre.

Trin 4

Vær mere opmærksom på dig selv. Lyt til dit hjerterytme, føl din vejrtrækning afslappet, bemærk hvordan din krop reagerer på den mad, du får. Prøv at subtilt føle alt, hvad der sker i din krop, hvordan dit humør ændres i løbet af dagen. Dette bevarer den lette meditative tilstand, der er tilbage fra nattesøvnen, og du vil ikke være udsat for følelser og angst.

Anbefalede: