Fitnessferier: Hvordan Man Holder Sig I Form I Løbet Af Nytårsferien

Indholdsfortegnelse:

Fitnessferier: Hvordan Man Holder Sig I Form I Løbet Af Nytårsferien
Fitnessferier: Hvordan Man Holder Sig I Form I Løbet Af Nytårsferien

Video: Fitnessferier: Hvordan Man Holder Sig I Form I Løbet Af Nytårsferien

Video: Fitnessferier: Hvordan Man Holder Sig I Form I Løbet Af Nytårsferien
Video: Jeg gik 15.000 trin om dagen i 365 dage 2024, April
Anonim

Der er næsten to ugers ferie i vente. Hvordan motiverer du dig selv til at træne efter nytår? Hvilke anvisninger er egnede til komfortabelt at komme ind i træningsprocessen? Disse og andre spørgsmål besvares af Ruslan Panov, ekspertmetodolog og koordinator for gruppeprogrammerne i retning af det føderale netværk af X-Fit fitnessklubber.

Sådan holder du dig i form
Sådan holder du dig i form

Er det nødvendigt

Sportsbeklædning, medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Det nye år er allerede meget tæt, og vi er allerede begyndt at udarbejde planer for det næste år: starte et nyt liv, tabe sig, gå til studiet, gå på en længe ventet rejse - til sidst at tage os af os selv. Hvorfor vente? Hvorfor ikke starte for eksempel træning på nytårsferie, når der er tid, er der ingen steder at skynde sig, og i fitnessklubber er det gratis? Hvis du lige er begyndt at træne, eller hvis du har trænet regelmæssigt i lang tid, er nytårsferien en god mulighed for at arbejde så aktivt som muligt på dit fitnessmål.

Billede
Billede

Trin 2

”Det bedste til nytårsprogrammet på X-Fit Stoleshnikov er X-Gravity og TRX - træning med selesystemer, der giver en særlig følelse af din egen krop under træning. Dette er den bedste mulighed for at komme ind i træningsprocessen, da maksimal opmærksomhed ikke er på intensiteten, men på teknikken til at udføre øvelserne, rådgiver Ruslan Panov. - HIIT træning vil også være nyttigt. Kropsvægtstræning med høj intensitet er ganske kort - kun 30 minutter, men samtidig er de mest effektive på grund af arbejdsintervaller i forskellige retninger: cardio, styrke og funktionel. Samtidig er protokollen til at arbejde med sin egen vægt fuldstændig sikker."

Billede
Billede

Trin 3

Det er bedre at starte med gruppeprogrammer og individuelle lektioner med en personlig træner. Hvis du ikke træner med en træner hele tiden, vil det være nyttigt at tage mindst et par træningsprogrammer. Tidsplanen for X-Fit Stoleshnikov-klubben er bygget på en sådan måde, at disse træninger i kombination giver en forskellig belastning på alle muskelgrupper og samtidig udvikler udholdenhed, fleksibilitet og hastighed. Alle programmer er baseret på det patenterede system med gennemprøvede træningsmetoder Smart Fitness, kendetegnet ved funktionel træning, som giver dig mulighed for at harmonisere kropsarbejde og vende tilbage til deres naturlige frihed. Effekten opnås på grund af dannelsen af klientens forståelse af principperne for biomekanik.

Billede
Billede

Trin 4

For at resultatet kan blive synligt med det samme, anbefales det at besøge fitnessklubben hver dag, men med en anden belastning. For eksempel skal to træningsprogrammer om ugen være så intense som muligt, interval, to - funktionelle og to mere - til genopretning; det er ønskeligt at skifte.

Billede
Billede

Trin 5

Hvis det endnu ikke er muligt at arbejde med en personlig træner, kan du træne dig selv i X-Fit Stoleshnikov. Piktogrammer, billeder, QR-koder, som læses af en mobiltelefon, hjælper dig med at finde vej: de viser, hvilken muskelgruppe udstyret er designet til at arbejde med. Når du går gennem simulatorerne, kan du således få en kompleks kraftbelastning på alle muskelgrupper. Klubben tilbyder også en fremragende cardio-linje med alle mulige typer belastning: fra standard løbebånd til mekaniske, hvor det hele afhænger af, hvor hård benene på en person, der kører på dem, er standard ellipser, motionscykler, efterligning af at gå op ad trappen med "brede" trin. De mest avancerede teknikker og det bedste udstyr fra verdens førende producenter er samlet her.

Trin 6

I X-Fit klubben Stoleshnikov kan du øve, selvom du ikke har et klubkort. Én træning, træningsblok, spa, massage, fitnessbar - du kan komme når som helst, alle klubbens tjenester står til din rådighed. Hvis du endnu ikke har besluttet dig for gaver til dine kære - måske er det præcis, hvad du har brug for. Et gæstebesøg, en prøveblok af træning og wellness i en klub i hjertet af hovedstaden er en værdig og velkomstgave.

Klubben er åben på alle helligdage undtagen 1. januar fra kl. 8.00 til 23.00, inklusive lørdag og søndag.

Trin 7

X-Fit virksomhedsprofil

X-Fit er den største føderale kæde af internationale fitnessklubber inden for premium- og business class-segmenterne i Rusland. En af de tre ledere i den indenlandske fitnessindustri.

Historien om X-Fit begyndte i 1989, da en af de første private tennisklubber i Rusland blev åbnet i Moskvas Lianozovo-park. Det var et unikt projekt for sin tid, baseret på de gamle engelske traditioner med elite klubrekreation. Tennisklubben blev hurtigt populær blandt mennesker, der værdsætter atmosfæren af hygge og komfort, som forstår fordelene ved en sund livsstil.

Et par år senere dukkede det første fitnessstudio op i nærheden af tennisklubben, som blev basen for den fremtidige fuldgyldige, ultra-moderne fitnessklub med X-Fit-poolen i Altufevo. Den videre udvikling af netværket var hurtig: I 2005 arbejdede fem klubber, herunder en regional, allerede under X-Fit-mærket, og i 2010 - 19 fitnesscentre i hovedstaden og de store russiske byer. I dag inkluderer det føderale netværk mere end 80 fitnessklubber i Moskva, Kazan, Voronezh, Volgograd, Rostov ved Don, Samara, Novosibirsk, Krasnodar, Nizhny Novgorod, Perm og andre byer.

Virksomheden opererer på markedet under to mærker: kunder kan vælge X-Fit klubber i fuld størrelse med et areal på mere end 2.500 m2 eller klubber i det demokratiske Fit-Studio-format. I øjeblikket er over 350 tusind mennesker medlemmer af X-Fit fitnessklubber over hele landet.

I 2015 patenterede kæden Smart Fitness-systemet af gennemprøvede metoder udviklet af virksomhedens eksperter, som er grundlaget for alle X-Fit træningsprogrammer. I september 2017 blev systemet opdateret og genstartet - Smart Fitness vol. 2.0 er gyldig i alle fitnessklubber i kæden. Virksomheden har etableret og driver X-Fit PRO-fakultetet, der inkluderer flere dusin uddannelsesprogrammer for fagfolk i fitnessbranchen og et bredt publikum.

X-Fit har mere end halvtreds prestigefyldte priser, priser, eksamensbeviser og ærebeviser. Blandt dem: i 2018 og 2017 blev et netværk af fitnessklubber pristager for den årlige nationale pris inden for støtte til sport og en sund livsstil "Sport og Rusland" i nomineringen "Bedste innovative fitnessklub"; forretningspris for offentlig aktivitet "Bedst i Rusland / Best.ru" - ifølge resultaterne fra 2015 blev X-Fit-kæden anerkendt som den bedste i kategorien "Netværk af sportsklubber"; "Moskva iværksætter - 2016" og "Moskva iværksætter - 2015" i kategorien "Den bedste kæde af fitnessklubber i Moskva"; "Moskva iværksætter - 2014" i kategorien "Tjenester inden for sport"; "Årets person - 2011" i nomineringen "Til oprettelse af det største netværk af fitnessklubber" ifølge RBC; Årets iværksætter 2010 i kategorien Services af Ernst & Young; eksamensbevis fra Moskvas regering "Moskva-iværksætter" i kategorien "Medicin, fritid, sport og sundhedstjenester"; den første russiske pris inden for skønhed og sundhed "Grace"; Grand Prix "Bedste Networked Fitness Center" og mange andre.

Anbefalede: