Sådan Holder Du Dig I Form

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Dig I Form
Sådan Holder Du Dig I Form

Video: Sådan Holder Du Dig I Form

Video: Sådan Holder Du Dig I Form
Video: Sådan holder du dig i form under lockdown | #COACH 2024, April
Anonim

Du ville bestemt i det mindste lejlighedsvis blive smukkere og slankere for at give udseendet de funktioner, du mangler, og for at opnå perfektion. Ved at være opmærksom på din krops skønhed og gøre en indsats for at vedligeholde den, støtter du derved dine intellektuelle og kreative kræfter - en person, der holder sig i form, bliver automatisk succesrig og perfekt i sine andre anliggender. For at holde dig i form skal du bare følge et par enkle regler.

Sådan holder du dig i form
Sådan holder du dig i form

Instruktioner

Trin 1

Sport er et centralt aspekt af din livsstil. Uddannelser skal være regelmæssige og cykliske. Deres intensitet kan afhænge af din nuværende sundhedstilstand, årstid og andre forhold. Regelmæssig træning handler om fremskridt og bevægelse.

Trin 2

Husk også, at fysisk aktivitet ikke har den ønskede effekt, hvis du ikke spiser rigtigt. Fjern fede og højt kalorieindhold fra kosten, spis ikke for meget, spis ofte og i små portioner.

Trin 3

Inden for en halv time efter sportstræning indtager du 50-100 g kulhydrater, som findes i kartofler, ris, pasta, bananer og andre fødevarer. Kulhydratcocktails absorberes også godt efter træning.

Trin 4

En time efter din træning skal du drikke en proteinryst eller spise et måltid, der indeholder protein til vævsreparation. Medtag fisk, fjerkræ, æggehvider, kalkun og milkshakes i din kost.

Trin 5

Et andet vigtigt punkt, der er nødvendigt for en sund person, der holder sig i form, er søvn. Sov mindst 6-8 timer om dagen - det er den tid, kroppen har brug for at hvile og komme sig.

Trin 6

At få nok søvn hjælper dig med at forblive sund, opmærksom og stærk. Undgå overarbejde, depression og stress. Planlæg din dag for at holde trit med alt - arbejde, træning, gåture, læse bøger, se film og meget mere.

Trin 7

I løbet af dagen skal du altid have en lille mængde fritid, hvor du kan slappe af og slappe af. Nyd livet - kun muntre mennesker kan være virkelig smukke.

Trin 8

Glem ikke kropspleje - tag et kontrastbruser, brug masker, skrubber og kropsskræl, gå til en forebyggende massage.

Anbefalede: