Sådan Holder Du Dig Slank

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Dig Slank
Sådan Holder Du Dig Slank

Video: Sådan Holder Du Dig Slank

Video: Sådan Holder Du Dig Slank
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Når du har kæmpet over de ekstra pund i lang tid og har opnået det ønskede resultat, er det vigtigt at holde det i lang tid. Du behøver ikke at tælle kalorier eller begrænse dig selv i hele dette liv.

Sådan holder du dig slank
Sådan holder du dig slank

Instruktioner

Trin 1

Start din dag med et glas rent vand. Dette starter arbejdsprocesser i kroppen. Så sørg for at spise morgenmad. Ifølge statistikker forsømmer 80% af overvægtige deres morgenmåltid til fordel for et solidt måltid. Til morgenmad er det bedst at spise røræg med grøntsager, hytteost, korn og frugt. De sædvanlige sandwicher og slik vil ikke være i stand til at give kroppen tilstrækkelig energi, efter et par timer vil du gerne spise igen.

Trin 2

Det anbefales at starte frokost med en portion grøntsagssalat. Dette stimulerer fordøjelsen og dæmper sultfølelsen, hvorfor du risikerer at spise mere, end din krop har brug for. Du kan bruge alle friske grøntsager til salaten, og du kan bruge olivenolie, fedtfattig creme fraiche, citronsaft eller æblecidereddike som dressing. Vær ikke bange for at tilføje varme krydderier til din mad, de fremskynder stofskiftet.

Trin 3

For korrekt stofskifte skal du drikke 2 liter vand om dagen, hvilket er omtrent lig med 8 glas. Supper og juice tælles ikke. Grøn te har gode rensende egenskaber. Indarbejd det i din daglige diæt.

Trin 4

Middagen skal være senest 3,5 timer før sengetid. Hvis du føler dig sulten mellem måltiderne, skal du bruge frugt, yoghurt eller granola barer som en snack. Til en sandwich skal du vælge kornbrød eller specialknækbrød.

Trin 5

Få mennesker klarer at holde sig til en sund diæt dag ud og dag ind. Du må ikke skænke dig selv for at have en venlig pizza eller et stykke kage inden sengetid. For at berolige din samvittighed kan du arrangere en fastedag på æbler, agurker, kefir eller boghvede. Bare husk, at sådan aflæsning ikke kan udføres højst 2 gange om ugen.

Trin 6

At spise rigtigt er ikke nok til at opretholde en slank figur. Hvis du ikke har tid eller penge til at gå i gymnastiksalen regelmæssigt, skal du udskifte din træning med en regelmæssig gåtur i den friske luft eller cykle. Et besøg i et bad eller sauna hver anden til to uger hjælper med at fjerne toksiner og overskydende væske fra kroppen. Også forskere har bevist, at søvnmangel bremser metaboliske processer i kroppen, hvilket fører til ophobning af ekstra pund. En voksen skal sove mindst 8 timer om dagen.

Trin 7

Det er ikke så svært at opretholde slankhed i mange år, som det ser ud ved første øjekast. Husk en simpel regel: mad bør ikke være en kilde til glæde eller et hjælpemiddel til at håndtere stress. Dette er bare en "genopladning" af kroppen.

Anbefalede: