Hvad Forhindrer Dig I At Få En Slank Krop Og Smukke Mavemuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvad Forhindrer Dig I At Få En Slank Krop Og Smukke Mavemuskler
Hvad Forhindrer Dig I At Få En Slank Krop Og Smukke Mavemuskler

Video: Hvad Forhindrer Dig I At Få En Slank Krop Og Smukke Mavemuskler

Video: Hvad Forhindrer Dig I At Få En Slank Krop Og Smukke Mavemuskler
Video: Hvordan øger jeg kroppens forbrænding 2024, April
Anonim

Under forbedringen af dine fysiske og eksterne data står du over for interne og eksterne faktorer. Og hvis eksterne faktorer (træning, diæt, hvile osv.) Kan og bør påvirkes, er det meget sværere at påvirke interne faktorer. De skal dog tages i betragtning for et mere effektivt afkast af brugen af eksterne faktorer.

Hvad forhindrer dig i at få en slank krop og smukke mavemuskler
Hvad forhindrer dig i at få en slank krop og smukke mavemuskler

Tale, gættede du det, vil handle om genetik eller om dine individuelle egenskaber. Alle mennesker er forskellige. Nogen er konstant i fremragende form uden engang at gøre en betydelig indsats for dette, mens nogen er tvunget til at arbejde hårdt indtil den syvende puls af hensyn til et minimumsresultat. En person udvikler sig meget hurtigt, når han bruger fysisk aktivitet, mens en anden tager meget længere tid at hvile mellem træning, og fremskridtene er meget langsommere. Den ene kan spise kager om natten og ser mager ud, mens den anden skal spise mel en gang, så han om morgenen vågner med et "gennemblødt" ansigt. Alt dette, venner, er genetik. Det bestemmer vores styrker og svagheder.

Metabolisme

Livet er eksistensen af proteinlegemer. Og ved eksistens i biologisk forstand mener vi stofskiftet i vores krop, der kaldes stofskifte. Så stofskiftehastigheden er en faktor, der stort set i første omgang afhænger af din genetik. Du ved, at der er mennesker med tynde knogler og lavt fedtindhold. Disse heldige har et meget hurtigt stofskifte, og fedt har ikke tid til at blive deponeret under huden. Sådanne mennesker følger som regel aldrig en diæt, spiser om natten og ser stadig magre ud. På grund af det meget hurtige stofskifte er det let for sådanne mennesker at slippe af med fedt. Men det er meget vanskeligt for dem at øge størrelsen på deres muskler.

På den anden side er dette ikke særlig kritisk for pressen, fordi rectus maximus muskel ikke kræver signifikant hypertrofi i sin størrelse for at se godt ud. Især i betragtning af den minimale mængde fedt i maven hos sådanne heldige.

Muskelfibersammensætning

Vores muskler er ikke ensartede i sammensætningen. De indeholder hvide (styrke) og røde (hårdføre) fibre. Hvid, de kaldes også hurtigt, er i stand til let at øge deres størrelse. Men røde (hårdføre) fibre kan ikke prale af dette. Hvis du har flere hvide (kraftige) fibre i dine mavemuskler, vil det være meget lettere og hurtigere at få form og størrelse ved at øge muskelen. Andelen af hurtige (hvide) og røde (hårdføre) fibre er en genetisk faktor. Forresten, hos mennesker med tynde knogler og magert krop, observeres oftere prioriteten af røde (hårdføre) fibre. Derfor er det sværere for disse mennesker at øge størrelsen på deres muskler.

Etage

Uanset om du er mand eller kvinde er en meget vigtig faktor i udviklingen af dine mavemuskler. Det er meget lettere for mænd på grund af tilstedeværelsen af en stor mængde testosteron (som opbygger muskler) og på grund af den lille mængde østrogener (kvindelige hormoner), der gerne opbevarer fedt i reserve for at sikre bæringen af en mulig barn. Desuden har kvinder af samme årsager udviklet nogle mekanismer, der gør det vanskeligt at forbrænde fedt i underkroppen. Og også på grund af det faktum, at en kvinde oplever smerter i underlivet hver måned, har hun en nedsat nervøs følsomhed på dette sted, hvilket er årsagen til vanskeligheder i udviklingen af underlivet.

Alder

Antallet af år er omvendt proportionalt med stofskiftehastigheden. Jo flere år, jo mindre stofskifte, og jo sværere er det at tørre maven. På den anden side, hvis du er over tredive, er dette en god grund til at træne og spise rigtigt, fordi disse procedurer fremskynder stofskiftet. Det er grunden til, at gerontologer ordinerer motion og diæt til foryngelse af ældre uden fejl.

Fitness

Motion handler ikke kun om muskelstørrelse. Dette er først og fremmest energien "opvarmes" (beredskab) i din krop til at fordøje en ny belastning. Selvom du lige har kørt før, har din krop bedre energiindstillinger og en bedre neuromuskulær respons. Dette giver dig mulighed for at komme langt hurtigere end den person, der aldrig har løftet noget tungere end nøglerne til lejligheden.

Arvelighed

Fedt opbevares forskellige steder. Denne faktor er ikke særlig vigtig. Men hvis dine forældre hovedsageligt havde lagret fedt i taljen og armene, skal du være forsigtig med det samme. Selvom de mest almindelige er klassiske "problemzoner". For mænd er dette maven. For kvinder er dette hofter og underliv.

Anbefalede: