Hvad Forhindrer Os I At Være Smuk

Hvad Forhindrer Os I At Være Smuk
Hvad Forhindrer Os I At Være Smuk

Video: Hvad Forhindrer Os I At Være Smuk

Video: Hvad Forhindrer Os I At Være Smuk
Video: Бархатцы ценные сидераты, красивые цветы, зеленое удобрение, хорошие соседи для бахчи, полезные чаи 2024, Kan
Anonim

Vi ønsker alle at have en perfekt sund krop, men hvor mange undskyldninger kan vi finde bare for ikke at gå i gymnastiksalen! Vi er modløse af børn, træthed efter arbejde, afstanden til fitnessrummet, en sulten mand og mange andre "omstændigheder", der for evigt kan adskille dig fra din elskede drøm om en slank krop og en tonet mave. Desværre er dette kun psykologiske barrierer, der skal afskediges for evigt. Så lad os se på de mest populære undskyldninger for at gå i gymnastiksalen.

fitness
fitness

Træthed

Lederen er selvfølgelig sætningen "Jeg er træt." Selvfølgelig, når der er mange problemer omkring dig: arbejde, hjem, familie, køer i butikken, trafikpropper eller madlavning, er det svært at tvinge dig selv til at gå og dyrke sport. Bedre at lægge sig ned i sofaen og se dit yndlings-tv-show.

Årsagen til træthed og generel utilpashed kan kun være et forkert valgt regime eller en type aktivitet. Vi deler alle efter det fysiologiske princip, der er "ugler" og der er "lærker". Førstnævnte vil altid være søvnig om morgenen, og sidstnævnte kommer bevidstløs om aftenen. Definer derfor selv, hvem du er, og vælg en træning i henhold til disse data. En let træning, såsom svømning, kropsbalance eller strækning, er et godt sted at starte. Det er bedre at gå i sport straks efter arbejde, når kroppen stadig opretholder sin tone og styrke og ikke er i humør til hvile.

Den anden undskyldning er, at gymnastiksalen er langt væk.

Desværre er en moderne person sjældent indstillet til at overvinde lange afstande, især når det regner, sner, snoede eller endda behageligt solrigt vejr udenfor.

Årsagen til dette er stereotypen om, at sport kræver udelukkende professionelt udstyr og et specielt rum. Nå, hvis du er langt til det nærmeste fitnesscenter, kan selv regelmæssig aktiv gåtur være et alternativ. For eksempel kan 8000 trin om dagen i stille tilstand erstatte en times træning på maskinerne.

Derudover kan en god træning gøres selv derhjemme, til squats, push-ups fra gulvet eller for eksempel fra en stol, standard lunges og aktive håndbevægelser, der er ikke behov for enheder, men kun lyst. Føj din yndlingsmusik til dette, og nu er din hjemmetræning ikke meget forskellig fra almindelig aerobic.

Sport er kedeligt

Når vi går videre, er den tredje populære undskyldning, at motion er kedelig. Mange, der næppe formåede at komme til træning, begynder at gabe eller tælle minutterne til slutningen inden for ti minutter.

Årsagen til dette er trivielt - du valgte en uinteressant træning til dig selv. Før du begynder at træne, er det vigtigt at bestemme, hvilken type fitness du virkelig nyder. Det er vigtigt at huske, at alle mennesker er opdelt i fire typer temperament. Baseret på dette er koleriske mennesker nødt til at vælge aktiv, meget følelsesladet træning, fortrinsvis gruppetræning, som inkluderer mange intense bevægelser. Melankoliske mennesker foretrækker derimod rolige og målte øvelser, der gør det muligt at samle deres tanker og udføre bevægelser omhyggeligt og præcist. Sanguine mennesker foretrækker aktiv fitness, for eksempel aerobic, dans eller capoeira. Mens flegmatiske mennesker foretrækker motion på simulatorer.

Den fjerde undskyldning er, at jeg ikke kan se resultaterne af træningen.

De varmer denne erklæring op med opfundne eksempler på, at de siger, at en ven formåede at tabe sig på tre uger, og jeg har gjort det i anden måned og stadig intet.

Årsagen til dette ligger i den samme psykologi. Du sætter simpelthen et forkert mål for dig selv og ved ikke, hvordan du opnår det. Det er bedre at konsultere en instruktør, inden du starter en træning, som fortæller dig, hvordan du kan opnå de ønskede resultater og udvikle det nødvendige sæt øvelser til dette.

Ikke tid nok

Afslutningsvis skal det nævnes om den vigtigste undskyldning, som mange af os bruger - der er ikke tid til sport.

Årsagen til dette kan være simpelthen forkert planlægning af den daglige tidsplan. Af en eller anden grund er mange overbeviste om, at fitness tager lang tid. Men det er optimalt at træne i gymnastiksalen 2-3 gange om ugen for at få en sund og attraktiv krop. Det er ikke svært at afsætte tre timer om ugen til sport. Prøv at identificere de vigtigste "tidskillere" og reducer dette tal. Disse "tidskrævende" kan omfatte samlinger på sociale netværk eller dumme shoppingture. Derudover skal du ikke glemme, at en familie er gensidig hjælp, og derfor kan en mand eller et barn lave mad eller rydde op i huset to eller tre gange om ugen.

Anbefalede: