Sådan Holder Du Vejret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Vejret
Sådan Holder Du Vejret
Anonim

At holde vejret hjælper dig med at svømme lange afstande under vandet, og i nogle tilfælde kan det endda redde dit liv. Der er mange øvelser, der hjælper med at udvikle vejrtrækningsmusklerne og lungerne sammen med det. Lad os se på en meget effektiv øvelse til at holde vejret i lang tid.

Når du ved hvordan du holder vejret, kan du være under vand i lang tid
Når du ved hvordan du holder vejret, kan du være under vand i lang tid

Instruktioner

Trin 1

At lære at holde vejret lang tid på en dag fungerer ikke. Du skal træne regelmæssigt. Klasser skal startes med at indstille den korrekte vejrtrækning. Øvelserne udføres mens du står eller sidder med bryst, hoved og nakke i en lige linje.

Trin 2

Udånd først så meget som muligt. Udånd jævnt og jævnt. I dette tilfælde skal luften passere uden spænding. Tag derefter et åndedrag: først udvides membranen, derefter bevæger den nederste del af ribben sig fra hinanden, derefter midten og kun i slutningen af den øverste del af brystet. Stik ikke membranen ud. Fuld vejrtrækning betyder ikke nødvendigvis at fylde dine lunger maksimalt. Det vigtigste er at fordele den inhalerede luft jævnt over lungerne.

Trin 3

Tag derefter flere fulde, dybe vejrtrækninger i træk for at holde lungerne så fulde som muligt, og hold vejret så dybt i brystet, som du kan. Når du føler, at du ikke længere kan holde luft i lungerne, kan du ikke længere tvinge den ud gennem munden. Denne handling skal gentages flere gange.

Trin 4

En person, der begyndte at øve disse øvelser, vil først ikke kunne holde vejret i lang tid. Imidlertid vil konstant træning i høj grad forbedre hans evne. Bevæbn dig selv med et ur og følg, hvor længe du ikke kunne trække vejret.

Trin 5

Hvis du træner din vejrtrækning konstant, så i sidste ende vil dine øvelser føre til en udvidelse af brystet og en forøgelse af deres livsforsyning. Forresten har yogier fundet, at åndedrættet gavner både åndedrætsorganerne og fordøjelsesorganerne såvel som nervesystemet og blodet generelt. De hævder, at det at holde vejret hjælper kroppen med at samle affaldsprodukter, der er ophobet i lungerne. Luften, der frigøres fra lungerne efter åndedrættet, bærer dem med sig.

Trin 6

Denne øvelse anbefales af yogier over hele verden til behandling af maveforstyrrelser, leversygdomme såvel som til behandling af blodsygdomme. Derudover kan du holde vejret ved at lindre en person med dårlig ånde. Da det i nogle tilfælde kun fremgår af utilstrækkelig ventilation af lungerne.

Anbefalede: