Sådan Lærer Du Ikke At Trække Vejret Under Vand I Lang Tid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Ikke At Trække Vejret Under Vand I Lang Tid
Sådan Lærer Du Ikke At Trække Vejret Under Vand I Lang Tid

Video: Sådan Lærer Du Ikke At Trække Vejret Under Vand I Lang Tid

Video: Sådan Lærer Du Ikke At Trække Vejret Under Vand I Lang Tid
Video: Overtrædelser af trafikregler i Rusland. Jeg fik en bil med et specielt signal! 2023, December
Anonim

Sommerture til havet er altid meget sjovt, især snorkling og stirrer på havets dybder. Hver dykker drømmer om at lære at holde vejret langsomt muligt. For at gøre dette skal du konstant træne, og så vil der være nok luft i lang tid, hvilket gør det muligt at synke næsten helt ned til bunden.

Sådan lærer du ikke at trække vejret under vand i lang tid
Sådan lærer du ikke at trække vejret under vand i lang tid

Er det nødvendigt

Konstant træning

Instruktioner

Trin 1

En nybegynder dykker skal lære at trække vejret gennem munden. Åndedræt bør ikke være hyppig, men tværtimod dyb og rolig. Før du dykker ned i lungerne, skal du trække så meget luft som muligt og slappe helt af. Du er nødt til at trække vejret med din mave, ånde luften helt ud uden at efterlade den i lungerne og trække frisk ind med næste ånde. Der skal foretages en pause efter hver indånding og udånding. Det er nødvendigt at fastholde luft ved at udvide brystet; mange mennesker begår den fejltagelse at blokere luftens udgang ved at presse strubehovedet.

Trin 2

Derudover er det ikke nødvendigt konstant at træne under vand, åndedrætsøvelser kan udføres med succes, mens de ligger i sengen derhjemme.

Trin 3

For at øge tiden brugt under vand skal du prøve ikke at spilde din energi. For at gøre dette skal du ikke gøre en indsats for at dykke og ikke foretage unødvendige bevægelser, men blot holde fast i en afsats med dine hænder. I poolen kan en stige spille rollen som en afsats.

Trin 4

Hver gang du holder vejret, skal du holde styr på tiden ved hjælp af et stopur til at spore processen, og det tilrådes at starte en notesbog for at registrere resultaterne. Når du holder vejret i munden, behøver du ikke holde luften.

Trin 5

Daglig praksis hjælper med at holde vejret længere, efter et stykke tid bliver personen roligere og mere afbalanceret. Selv efter at have brugt 3-5 minutter under vand, vil enhver begynde at bekymre sig, derfor er deres følelser nødt til at berolige for at reducere hjertefrekvensen og iltforbruget i kroppen. Gunstige minder hjælper dig med at roe dig hurtigere, det er bedre at lukke øjnene, glemme hvor du er i øjeblikket og forestil dig, at det nu er ferie, der er tætte mennesker rundt, som det er behageligt at tilbringe tid med.

Trin 6

Det er meget lettere at ikke trække vejret i køligt vand i lang tid, da pulsen falder og blodtrykket stiger.

Anbefalede: