Sådan Lærer Du At Holde Vejret I Lang Tid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Holde Vejret I Lang Tid
Sådan Lærer Du At Holde Vejret I Lang Tid

Video: Sådan Lærer Du At Holde Vejret I Lang Tid

Video: Sådan Lærer Du At Holde Vejret I Lang Tid
Video: Lær at holde vejret i 3 min 1del 2024, April
Anonim

Evnen til at holde vejret i det rigtige øjeblik kan være nødvendigt af mennesker med helt forskellige erhverv og hobbyer (for eksempel dem, der beskæftiger sig med fridykning eller spydfiskeri). Men for at udvikle en sådan færdighed er det nødvendigt at bruge en betydelig mængde tid på træning og motion.

Sådan lærer du at holde vejret i lang tid
Sådan lærer du at holde vejret i lang tid

Instruktioner

Trin 1

Start først med at træne, så du trækker vejret ind så stort som muligt. Prøv at skifte mellem fem sekunders vejrtrækning og to minutters vejrtrækning flere gange om dagen. Med denne øvelse kan du øge dine chancer for at holde vejret i lang tid.

Trin 2

Lær også at meditere og rense dit sind for unødvendige tanker. Meditation kan hjælpe dig med at roe dig ned, sænke din puls og reducere mængden af ilt, du bruger. Hvis meditation ikke hjælper, så prøv bare at lukke øjnene og fokusere på lette, behagelige minder (for eksempel om hvile). Denne metode giver dig mulighed for at reducere niveauet af ubehag, distrahere dig selv fra fremmede tanker.

Trin 3

Eksperter anbefaler også at slippe af med overvægt. Faktum er, at overvægt kun interfererer med din træning og klart ikke vil være gavnlig, fordi ekstra pund kræver mere ilt. Således interfererer de med at holde vejret i lang tid. Så glem ikke om fysisk aktivitet, sportsøvelser. Gør dem enten i gymnastiksalen eller derhjemme. Glem ikke en afbalanceret diæt, en korrekt diæt.

Trin 4

Efter lange træningssessioner på land kan du gå videre til dykning i koldt vand. Det er i det, at dit blodtryk vil stige, din puls vil falde, hvilket giver dig mulighed for at holde vejret endnu længere end når du træner på land. Glem dog ikke, at du ikke skal holde luften i munden, mens du holder vejret.

Anbefalede: