Sådan Lærer Du At Holde Et Hjørne På En Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Holde Et Hjørne På En Vandret Bjælke
Sådan Lærer Du At Holde Et Hjørne På En Vandret Bjælke

Video: Sådan Lærer Du At Holde Et Hjørne På En Vandret Bjælke

Video: Sådan Lærer Du At Holde Et Hjørne På En Vandret Bjælke
Video: Filt på væggene. Lær om opsætning af glasfilt på væg. Se hvordan her 2024, Kan
Anonim

Hjørnet på den vandrette bjælke er ikke den sværeste øvelse. Det kræver dog stærke mavemuskler, der fungerer godt under statisk belastning.

Hjørne på den vandrette bjælke
Hjørne på den vandrette bjælke

I begyndelsen af foråret går mange af os ud for at slippe af med overvægt, give en smukkere figur, forbedre den fysiske tilstand. Når du bygger en figur og giver den smukke konturer, hjælper en almindelig vandret bjælke. Med sin nemme tilgængelighed er der mange øvelser til udvikling af forskellige muskelgrupper.

Den vandrette bjælke retter rygsøjlen, ryster arme, ryg, mave og skuldre. Imidlertid får ikke alle selv elementære øvelser, såsom et hjørne.

For at kunne holde hjørnet på den vandrette bjælke skal du have stærke mavemuskler. Først og fremmest gælder dette for den nederste del, som er ansvarlig for at løfte underbenene.

For at holde hjørnet i mindst ti sekunder er det nødvendigt at styrke ikke kun mavemusklerne, men også ryggen, da det også er involveret i processen, men ikke så meget. Nogle bemærker ikke engang, hvordan ryggen spændes, når de hæver benene.

Forberedelse

Skynd dig ikke med det samme at hoppe på den vandrette bjælke. Forberedelse kan gøres derhjemme. Den mest effektive øvelse er at hæve dine ben og kaste dem bag dit hoved fra en liggende stilling. Lav mindst tre sæt med 10-15 gentagelser hver dag i en måned. Dette vil hjælpe med at styrke musklerne i underlivet, forberede sig på statiske belastninger.

Statiske og dynamiske belastninger

Det er vigtigt at vide, at det er mere dynamisk at hæve og sænke dine ben uden pauser. Hvis du løfter dine ben og retter dem i en position, er dette en statisk belastning. I tilfælde af vinkelbjælken på den vandrette bjælke er det en statisk belastning. Derfor, efter en måneds pumpning af pressen derhjemme, kan du udføre en øvelse med decelerationer i flere faser for at øge statiske belastninger.

I nogle tilfælde vil to ugers træning være tilstrækkelig til, at en trænet krop går videre til en vandret bjælke.

Overgang til den vandrette bjælke

Når underlivet pumpes og udarbejdes i statik, kan du begynde at arbejde med den vandrette bjælke. Du skal bare hænge på det og begynde at løfte dine lige ben op for at få tværstangen. Hvis dette ikke virker, skal du løfte dine ben bøjet ved knæene, men med afmatninger.

Du kan også søge hjælp fra parallelle bjælker. Det er nok at få fodfæste på dem med dine hænder eller albuer og løfte begge ben. Tre sæt på 12 gange er nok til at indlæse mavemusklerne. Efter et par ugers træning på den vandrette bjælke og ujævne bjælker kan du prøve at holde hjørnet.

Ofte kæmper folk mere med smerter, der opstår i overlårene, mens de holder i hjørnet, end med smerter i maven. Dette sker fra det faktum, at benene er meget anstrengte på grund af forkert fordeling af lasten. Det er nok at overføre belastningen til nedre ryg og læne sig lidt tilbage, så benene løsnes. Når du træner, skal du holde ryggen lige.

Anbefalede: