Hvem Blev Vinder Af Verdensmesterskabet I Ishockey

Indholdsfortegnelse:

Hvem Blev Vinder Af Verdensmesterskabet I Ishockey
Hvem Blev Vinder Af Verdensmesterskabet I Ishockey

Video: Hvem Blev Vinder Af Verdensmesterskabet I Ishockey

Video: Hvem Blev Vinder Af Verdensmesterskabet I Ishockey
Video: Canada vs Finland GOLD Medal Game Highlights | 2021 IIHF World Championship 2024, Marts
Anonim

Verdensmesterskabet i ishockey 2012 blev afholdt i Helsinki og Stockholm fra 4. til 20. maj. I alt blev der spillet 64 kampe, hvor 16 hold deltog. Førstepladsen i mesterskabet blev taget af Den Russiske Føderation, den anden - af Slovakiet og den tredje - af Tjekkiet.

Hvem blev vinder af verdensmesterskabet i ishockey 2012
Hvem blev vinder af verdensmesterskabet i ishockey 2012

Instruktioner

Trin 1

Før mesterskabet blev alle 16 hold, der deltog i det, opdelt i to grupper med kodenavnene H (fra navnet på byen Helsinki) og S (fra navnet på byen Stockholm). Den første af disse grupper omfattede landsholdene i Canada, Finland, USA, Schweiz, Slovakiet, Republikken Hviderusland, Frankrig og Kasakhstan, og den anden - Den Russiske Føderation, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Norge, Letland, Danmark og Italien. Arrangementet involverede to store sportskomplekser: i Helsinki - Hartwall Arena og i Stockholm - Globen Arena.

Trin 2

I den indledende fase blev der spillet 28 kampe mellem landsholdene i gruppe H og det samme antal mellem landsholdet i gruppe S. Som et resultat nåede otte hold kvartfinalen: Canada, Slovakiet, Sverige, Tjekkiet, Den Russiske Føderation, Norge, USA og Finland. De resterende otte hold deltog ikke i yderligere konkurrencer.

Trin 3

I kvartfinalen spillede Canada mod Slovakiet med en score på 3: 4, Sverige med Tjekkiet - med samme score, Den Russiske Føderation med Norge - med en score på 5: 2, og De Forenede Stater med Finland - med en score på 2: 3. Derefter faldt landsholdene i Canada, Sverige, Norge og USA ud af mesterskabet.

Trin 4

I semifinalen besejrede det slovakiske hold Tjekkiet med en score på 3: 1, og det russiske landshold besejrede det finske med en score på 6: 2. Som et resultat nåede Slovakiet og Den Russiske Føderation finalen.

Trin 5

Finalen i mesterskabet fandt sted den 20. maj. Fra den russiske føderations side blev mål scoret af Alexander Valerievich Semin (kl. 09:57 og 35:22 minutter), Alexander Valerievich Peregozhin (26:10), Alexey Vladimirovich Tereshchenko (33:31), Pavel Valerievich Datsyuk (43): 55) og Evgeny Vladimirovich Malkin (58:02). På den slovakiske side blev begge mål scoret af Zdeno Jara (01:06 og 49:37). Således med en score på 6: 2 blev det russiske landshold vinder af turneringen, og det slovakiske landshold tog andenpladsen. Et par timer før det blev bronzekampen afholdt i samme by. Hold fra Tjekkiet og Finland deltog i det. Den første af dem scorede 3 mål, og den anden - 2. Som et resultat gik tredjepladsen til det tjekkiske landshold.

Anbefalede: