Hvem Blev Vinder Af Spengler Cup

Hvem Blev Vinder Af Spengler Cup
Hvem Blev Vinder Af Spengler Cup

Video: Hvem Blev Vinder Af Spengler Cup

Video: Hvem Blev Vinder Af Spengler Cup
Video: Highlights Spengler Cup Davos 2019 2024, April
Anonim

Spengler Cup er den ældste ishockey klubturnering i Europa. Denne konkurrence afholdes årligt i den schweiziske by Davos nytårsaften.

Hvem blev vinder af Spengler Cup 2014
Hvem blev vinder af Spengler Cup 2014

I de sidste dage af det udgående 2014 fandt den næste Spengler Cup sted i Davos. Seks hold deltog i turneringen, hvoraf tre repræsenterer KHL og to repræsenterer det schweiziske mesterskab. Den sidste deltager i turneringen var det canadiske landshold bestående af hockeyspillere af denne nationalitet, der spillede i Europa eller i Canadas mindre hockeyligaer.

Den russiske hockeyklub Salavat Yulaev (Ufa) og det schweiziske hold Genève Servette (Geneve) gjorde deres vej til 2014 Spengler Cup-finalen. Den afgørende kamp fandt sted om eftermiddagen den 31. december.

Det endelige resultat af den sidste kamp i Davos kan ikke behage den russiske fan. Ufa-holdet tabte "tørt" til "Servette" (0: 3). Den første periode af mødet var ineffektiv. Målene mod Salavat Yulaev blev scoret i kampens anden og tredje periode. Så i det andet segment af spillet indrømmede Ufa to gange i mindretal. Schweizerne blev scoret af Jacqueme (23 minutter) og Rubin (35 minutter). I de sidste tyve minutter satte Payette den endelige score på resultattavlen (50 minutter).

Det er værd at bemærke, at den schweiziske "Servette" vandt Spengler Cup for anden gang i træk.

Anbefalede: