Hvem Blev Vinder Af Champions League

Hvem Blev Vinder Af Champions League
Hvem Blev Vinder Af Champions League

Video: Hvem Blev Vinder Af Champions League

Video: Hvem Blev Vinder Af Champions League
Video: Haller is weer topscorer! ⚽️⚽️ | Besiktas - Ajax | UEFA Champions League 2023, December
Anonim

Navnet "Champions League" bæres af flere årlige turneringer i forskellige holdsport, som samler de stærkeste klubber fra de enkelte landes mesterskaber. I Europa afholdes Champions League-konkurrencer blandt fodbold-, volleyball- og håndboldhold til mænd og kvinder. Alle finalerne i disse turneringer i 2012 er allerede spillet, og deres vindere er blevet annonceret.

Hvem blev vinder af Champions League
Hvem blev vinder af Champions League

Mænds håndboldspillere har haft en Champions League-turnering siden 1956 med den seneste finale den 27. maj 2012. Det tyske hold "Kiel" kun en gang i de sidste seks sæsoner nåede ikke hovedkampen i disse konkurrencer. I år var hendes rival i den afgørende kamp Atlético Madrid. Tyskerne vandt 26:21 og vandt titlen for tredje gang.

For kvindelige håndboldspillere består Champions League-finalen af to kampe. I 2012 blev den første af dem afholdt i Ungarn på stedet for Gyr-klubben. Værterne vandt det mod håndboldspillere i den montenegrinske Buduchnosti med en forskel på to mål. I returkampen vandt atleter fra Balkan med samme forskel. Imidlertid lykkedes det i udekampen at score yderligere to mål i modstandernes mål, og takket være denne indikator blev de vinderne af Champions League.

Vinderen af hovedpræmien i mænds volleyball Champions League i 2012 var Zenit klubben fra Kazan. Det sidste spil blev afholdt i Lodz, Polen, hvor Kazan-holdet allerede havde vundet dette trofæ i 2008. I den sidste kamp i Final Four besejrede det russiske hold den polske Skru i en hall med 12.000 sæder, som normalt er fjendtlig, som det normalt er tilfældet for russiske hold i Polen.

I 2012 vandt det tyrkiske hold "Fenerbahce" den samme turnering mod kvindernes hold. Og her deltog volleyballholdet fra Kazan - Dynamo - i Final Four. Men hun var i stand til kun at vinde bronzemedaljer.

For anden gang i træk har Lyons franske kvinder vundet UEFA Women's Champions League 2011/2012. Deres sidste kamp mod tyske "Frankfurt" samlede mere end 50 tusind tilskuere i München og sluttede med en score på 2: 0.

Mændenes finale i Champions League i fodbold i München blev deltaget af 12 tusind mere, og vinderen var London-klubben "Chelsea". Roman Abramovichs hold var kun i stand til at slå Bayern München i straffesparkskonkurrencen (4: 2), og hoved- og forlængelsestiden sluttede med en score på 1: 1.

Anbefalede: