Hvem Blev Vinder Af Euro

Om natten fra 1. juli til 2. juli sluttede det 14. europæiske fodboldmesterskab med et spil på Olimpiyskiy stadion i Kiev. For at identificere det bedste hold på kontinentet blev der spillet 31 kampe på Euro 2012, og mesteren var netop det hold, som de fleste fans og eksperter påpegede inden starten af turneringen. Nu er det spanske landshold den nuværende indehaver af begge de højeste fodboldtitler på planeten - verdensmester og europamester.

Hvem blev vinderen af Euro 2012

Det spanske landshold startede gruppespillet i Euro 2012 med spillet med det samme hold, som det skulle holde det sidste mesterskabsmøde - med det italienske hold. Dette spil sluttede uafgjort - 10. juni i Gdansk udvekslede holdene mål i tre minutter i anden halvleg og gik til finalen, hver med sin egen vej, foreskrevet af mesterskabet i turneringsgitteret. Spanierne i de to resterende kampe på første etape gav ikke flere point til deres modstandere og tog førstepladsen i gruppe C.

I kvartfinalespillet slog den "røde raseri" sine østlige naboer, det franske landshold, ud af turneringen og slog den med en score på 2: 0. Det næste skridt på vej til mesterskabet fik de spanske fodboldspillere det sværeste - i semifinalen måtte de spille med deres vestlige nabo, det portugisiske landshold. Dette spil var det eneste i mesterskabet, hvor det var nødvendigt at ty til en straffesparkskonkurrence for at bestemme vinderen. Men fodboldroulette viste, at spanierne nu ikke kun er stærke i fodbold, men også mere heldige end noget andet hold i denne turnering - de vandt 4: 2.

Det sidste spil med det italienske landshold blev slet ikke en kamp - styrkerne var for ulige. Spanierne passerede modstanderens forsvar relativt let på grund af nøjagtige afleveringer i forholdsvis hurtige angreb, men stræbte ikke efter konstant at spille i høje hastigheder. De var ganske sikre på deres evne til at indeholde italienernes positionelle belejring, som de demonstrerede i første halvleg mellem to scorede mål. I anden halvdel af spillet spillede det allerede stærke hold formuen igen - italienerne blev tvunget til at spille i mindretal i mere end en halv time på grund af en skade fra en af spillerne. Spanien sluttede hovedkampen i Euro 2012 med en knusende score på 4: 0 og vandt titlen som europamester for tredje gang i sin historie.