Sådan Lærer Du At Gøre Flere Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Gøre Flere Push-ups
Sådan Lærer Du At Gøre Flere Push-ups

Video: Sådan Lærer Du At Gøre Flere Push-ups

Video: Sådan Lærer Du At Gøre Flere Push-ups
Video: 30 ВАРИАЦИЙ PUSH UP (ОТ НАЧАЛА ДО РАСШИРЕННОГО) 2024, April
Anonim

Det ser ud til, at hvad der er lettere - faldt og vred ud. Det viser sig ikke. Hvis du aldrig har gjort dette, kan det første push-up-forsøg fra gulvet koste dig en stor indsats med meget beskedne resultater. Men denne form for øvelse har endda sine egne verdensrekordindehavere, som for eksempel engelskmanden Paddy Doyle, der engang formåede at skubbe 37.000 gange op i løbet af dagen. Kort sagt er der noget at stræbe efter.

Sådan lærer du at gøre flere push-ups
Sådan lærer du at gøre flere push-ups

Instruktioner

Trin 1

Til at begynde med er det værd at forstå, at der er flere måder at foretage push-ups fra gulvet på. Den mest almindelige - armene er placeret med et bredt greb, vægten lægges på håndfladen. Du kan lave push-ups, men med vægt på fingrene. Fans af kampsport foretrækker at gøre push-ups på deres næver, når albuerne presses mod kroppen og håndfladerne vender mod hinanden. For mere effekt kan det ene ben sættes på det andet. I dette tilfælde øges belastningen på hænderne betydeligt.

Trin 2

Fans af push-ups med erfaring anbefaler ikke at give tunge belastninger i starten. Her er gradualitet vigtig baseret på overgangen fra enkel til mere kompleks. Så hvis du beslutter at mestre metoden til push-ups på fingrene, kan du starte med tre sæt på 20 sekunder hver, hvilket bringer dette tal til tre minutter inden for en måned. Med systematisk træning vil dine resultater vokse, hvilket helt sikkert vil skubbe dig til at træne hårdere. Afhængigt af kroppens position kan du lave push-ups på to måder.

Trin 3

Den første metode er, når kroppen er lige, og hyppigheden af push-ups er ca. 20 gange / min. Det bruges til at øge statisk styrke. Den anden metode involverer afbøjning af rygsøjlen, og bækkenet berører på dette tidspunkt gulvet. Prøv at udføre denne øvelse med en frekvens på 60-80 gange / min. Udvikler perfekt dynamisk styrke.

Trin 4

Forresten kan du lave push-ups ikke kun fra gulvet, men også fra væggen. For at gøre dette skal du træde tilbage fra hende, placere dine hænder i skulderhøjde eller lidt lavere. Jo bredere armene er, jo større belastning på brystmuskulaturen.

Anbefalede: