Sådan Lærer Du At Gøre En Hovedstand I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Gøre En Hovedstand I
Sådan Lærer Du At Gøre En Hovedstand I

Video: Sådan Lærer Du At Gøre En Hovedstand I

Video: Sådan Lærer Du At Gøre En Hovedstand I
Video: LÆR AT GÅ I SPAGAT PÅ 10 MIN!! 2024, Kan
Anonim

Gamle tekster siger, at hovedstanden har en enorm helbredende virkning på kroppen. Det forbedrer blodcirkulationen til hjernen og indre organer, forbedrer deres funktion og forhindrer forskellige patologiske tilstande. Hvordan lærer du at lave en hovedstand på egen hånd?

Sådan lærer du at gøre en hovedstand i 2017
Sådan lærer du at gøre en hovedstand i 2017

En af de vigtigste yoga asanas, fordelene for kroppen, hvorfra det er svært at overvurdere, er hovedstanden. Selvfølgelig synes hun for en uforberedt person at være noget transcendent, som han ikke kan gengive. Du kan dog lære at stå på hovedet - alt hvad du skal gøre er at følge visse instruktioner.

Forberedelse til en hovedstand

Den allerførste ting, du skal lære, før du gør hovedstanden, er at være rolig i en omvendt position. Når en person først ser det omgivende rum inverteret 180 grader, kan han opleve panik, hvilket er uacceptabelt, når man udfører en så seriøs øvelse som en hovedstand. Derfor mestrer den studerende først de forberedende stillinger.

Fold yogamåtten i 4 lag og læg den mod væggen. Gå ned på alle fire ved siden af ham, stræk dig fremad, tag dine albuer med fingrene og læg dem på måtten en kort afstand fra væggen. Uden at ændre albuernes position i forhold til hinanden skal du slutte dine hænder i en lås og tæt på de krydsede fingre sænke dit hoved til hovedets krone. Bagsiden af dit hoved skal passe tæt mod dine hænder. Hvis det er muligt, skal du rette dine knæ og bevæge dig tættere på væggen, så din ryg rører den i hele længden.

Den studerendes hovedopgave er at skubbe gulvet med albuerne af al sin magt, så vægten under ingen omstændigheder falder på nakken. Vægten skal fordeles jævnt mellem hver af albuerne og låsen på håndfladerne, som du skubber måtten af med. Ret samtidig trapezius-musklerne op mod bækkenet, så nakken ikke klemmer.

Sådan mestrer du hovedstanden

Når du først er vant til at se verden på hovedet og forstå, hvordan du arbejder dine arme og skuldre i omvendte stillinger, kan du prøve den fulde hovedstand. For at gøre dette skal du gå ind i en forberedende stilling og få dine fødder endnu tættere på væggen. Sving det ene ben mod væggen, og når det går op, følger det andet med inerti. Tryk dine hæle mod væggen, og fortsæt med at skubbe gulvet af med dine hænder og frigør din nakke.

Når du har mestret hovedstanden, kan du bringe det op til 3, 5 eller endda 10 minutter - så længe du kan forblive i en omvendt position uden at føle ubehag. Prøv gradvist at gøre en hovedstand ikke kun tæt på væggen, men også midt i rummet. Denne stilling helbreder og forynder kroppen som ingen anden.

Anbefalede: