Hvad Er Team Kunstskøjteløbskonkurrence

Hvad Er Team Kunstskøjteløbskonkurrence
Hvad Er Team Kunstskøjteløbskonkurrence

Video: Hvad Er Team Kunstskøjteløbskonkurrence

Video: Hvad Er Team Kunstskøjteløbskonkurrence
Video: The Movie | ISU World Team Trophy 2021| #WTTFigure 2024, April
Anonim

Hele verden så, hvordan atleter konkurrerer i OL i en ny sport - hold kunstskøjteløbskonkurrencer.

Russisk nationalt kunstskøjteløb
Russisk nationalt kunstskøjteløb

Disse olympiske lege vil blive husket af hele verden ikke kun for deres omfang, men også for introduktionen af nye typer konkurrencer. Rusland har allerede modtaget sin guldmedalje i denne nye form - hold kunstskøjteløbskonkurrence. Men mange kritikere undrer sig over, om det var værd at introducere denne nye sport? Når alt kommer til alt, fremsættes der nu mange krav mod ham.

Så hvad er kunstskøjteløbskonkurrencen?

Retten til at kæmpe om olympiske medaljer gives til kunstløbere på ti nationale hold. Konkurrencen består af to etaper: semifinalen, hvor skatere skater det korte program; og finalen, hvor skatere viser deres gratis program. Individuelle skatere, både kvinder og mænd, kan deltage i konkurrencen; samt sports- og dansepar. For hver sejr modtager det vindende hold 10 point, og taberen - 1 point. Efter fire typer konkurrencer i det korte program vælges de bedste deltagende lande. I alt kommer 5 hold til finalen, som fortsætter med at konkurrere om titlen på det bedste hold allerede i gratis programmer.

Sammenfattende kan vi konkludere, at holdkonkurrencer for nogle lande er meget gavnlige med hensyn til at vinde medaljer. Og de første vindende lande har allerede bevist dette (vi taler om Rusland, Canada og USA). Nogle lande bliver nødt til at tænke over, hvordan man trækker nogle specifikke arter op. Så Japan mangler gode dansepar, og Italien har i øjeblikket ikke konkurrencedygtige sportspar. Men glem ikke, at der pålægges en meget stærk belastning på nogle atleter, for i stedet for de foreskrevne to tilbageslag skal de allerede gå ud på isen 4 gange, hvilket kan have en negativ indflydelse på deres individuelle præstationer.

Men som man siger, "den første pandekage er altid klumpet", og det var nødvendigt at tænke på holdkonkurrencer ikke ved de Olympiske lege, men i det mindste ved verdensmesterskabet. Når alt kommer til alt, er det nødvendigt med øvelse, så både deltagerne og publikum kan fordybe sig i klassificeringssystemet og forstå principperne for denne konkurrence. Man håber, at holdkonkurrencen i fremtiden vil glæde deres fans ved det næste mesterskab og ikke kun ved OL.

Anbefalede: