Sådan Lærer Du Hurtigt At Køre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Hurtigt At Køre
Sådan Lærer Du Hurtigt At Køre

Video: Sådan Lærer Du Hurtigt At Køre

Video: Sådan Lærer Du Hurtigt At Køre
Video: FÅ STYR PÅ BILENS TEKNIK INDEN KØREPRØVEN! 2024, April
Anonim

Skøjteløb er populært blandt både børn og voksne. Men hvis du ikke har lært det endnu, er det tid til at starte. Faktum er, at du kan komme på skøjter og lære at skøjte i alle aldre.

Sådan lærer du hurtigt at køre
Sådan lærer du hurtigt at køre

Instruktioner

Trin 1

Så snart du går på dine skøjter og går ind på skøjtebanen, skal du ikke stoppe nær fælgen og ikke stå og gribe fat i den. På denne måde lærer du bestemt ikke at skate hurtigt. Slip fodpanelet og stå stille (i det mindste bare for at lære at stå på isen). Dette bliver ikke svært. Tag derefter de første skridt, men prøv ikke bare at gå på isen, glide. For at gøre dette skal du skubbe ud med kanten af den ene skøjte, mens du overfører din kropsvægt til det andet ben. Hold ryggen lige og knæene bøjet, når du glider. Du kan også læne dig lidt fremad. Og husk: I intet tilfælde skal du skubbe af med skateens tå (kun kanten).

Trin 2

Oprethold balance med armene ud til siderne i taljeniveau eller lidt over. Først hvis du er bange, skal du lære at køre ved siden af tavlen (hvis der sker noget, har du tid til at få fat i det). Overfør vægten fra det ene ben til det andet med det samme: skub af og flyt straks til det andet ben. Forresten, husk at holde støtteknæet bøjet hele tiden.

Trin 3

Et andet vigtigt trin i skøjteløbstræning er bremsning. Måske kører du først til nærmeste side og stopper sådan. Men hvad hvis du har brug for at bremse midt på rullen? Begyndere læres normalt den enkleste metode til bremsning, kaldet "plov". Denne teknik vil være kendt for dem, der allerede har skøjtet før. Så placer dine fødder omkring skulderbredde fra hinanden eller lidt bredere, bøj knæene, vip kroppen lidt tilbage, drej skøjtens tæer indad og vip anklen lidt indad. Hvis du opretholder balance og afstand mellem dine ben, kan du straks bremse. Det er nok at gentage denne teknik et par gange for at bestemme vinklen på anklen, der er behagelig for dig.

Anbefalede: