Sådan Lærer Du At Køre Baghjulet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Køre Baghjulet
Sådan Lærer Du At Køre Baghjulet

Video: Sådan Lærer Du At Køre Baghjulet

Video: Sådan lærer du at lave en Wheelie! 2022, December
Anonim

Wheelie kører på baghjulet. Og her mener vi ikke kun en cykel, men også en motorcykel. Men vi vil tale videre om wheelie på en cykel. Så sæt den mindste stjerne foran og den midterste bagpå (1-3). På baghjulet skal du køre med en eller to fingre på bagbremsen.

Sådan lærer du at køre baghjulet
Sådan lærer du at køre baghjulet

Instruktioner

Trin 1

Hvorfor 1-3? Ja, for højere vil det være svært for dig at fange balancen fremad / bagud. Hvis du vælger en stjerne 1-2 eller 1-1, vil du slet ikke være i stand til at tage fart og falder til siden.

Trin 2

Først og fremmest skal du vælge et lige stykke af vejen, du kan let op ad bakke - det er endnu bedre. Kør med lav hastighed, læn dig mod rattet. Når skubben er i øverste stilling, skal du gøre følgende i en bevægelse: træk rattet mod dig uden at rejse sig fra sædet, og tryk pedalerne (skubbenet anvender hovedindsatsen fra øverste til nederste position). Dette skal gøres, så cyklen ikke flyver ud under dig. Bevægelsen skal også være stærk nok til at forhindre, at forhjulet på din cykel falder med det samme.

Trin 3

Balance fremad / bagud Grundtanken er, at hvis du læner dig bagud, skal du forsigtigt og kort trække bagbremsen og derefter straks frigøre din fod. Dette skal gøres på en sådan måde, at cyklen ikke står tilbage på to hjul efter presning, og også at forhjulet ikke falder for meget - dette er det sværeste øjeblik. Straks efter at have trukket balancen fremad, skal du trykke pedalerne hårdere end normalt. Fortsæt i samme ånd.

Trin 4

Venstre / højre balance Brug rattet og knæene til at korrigere balance. Med sidstnævnte er alt simpelt: Hvis du læner dig til højre, skal du sætte dit venstre knæ til siden og omvendt. Med rattet er situationen som følger - højre drejning af rattet overfører vægten til henholdsvis venstre og venstre - til højre. Du lærer selv at håndtere rattet, men der er en hage med knæene - hvis du køres for hårdt til siden, vil du ikke længere være i stand til at genoprette balancen ved at bortføre knæet. Surf hjælper her - det samme, men uden at trampe. At holde knæet på et konstant niveau forbedrer effektiviteten mere end at træde i pedalerne.

Populær af emne.