Sådan Får Du Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Muskelmasse
Sådan Får Du Muskelmasse

Video: Sådan Får Du Muskelmasse

Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2022, December
Anonim

For at få muskelmasse skal du kombinere to typer indsats: motion og spis rigtigt. Uden træning får du ikke muskelmasse, men fedtmasse, og uden ordentlig ernæring vil du kun bruge både muskler og fedtmasse uden at øge muskelmassen.

Sådan får du muskelmasse
Sådan får du muskelmasse

Instruktioner

Trin 1

Du skal begynde at træne. Under intens træning er muskelvæv skadet, det tager tid at komme sig og opbygge. Træn derfor ikke mere end 3 gange om ugen. Derefter har musklerne tid til at hvile og vokse op indtil næste lektion.

Trin 2

Arbejde med forskellige muskelgrupper, det samme bør ikke trænes aktivt mere end 2 gange om ugen. Hvis du er meget træt og ikke har tid til at hvile inden næste træning, skal du enten reducere antallet eller træne mindre aktivt. Muskelsmerter skal aftage inden næste session.

Trin 3

Muskler vokser ikke under træning, men mens du hviler. Træning stimulerer dem kun til at vokse. Så få nok søvn. Få nok søvn, så kroppen har tid til at hvile helt.

Trin 4

Du skal begynde at spise mindst tre gange om dagen. Prøv at spise mere protein mad såsom kød, fjerkræ, fisk, mejeriprodukter og mejeriprodukter. Dette er hvad der er en slags byggemateriale til muskler.

Trin 5

Glem ikke kulhydrat mad, uden den vil du ikke være i stand til at udøve, da det er det, der giver kroppen energi. Grød, pasta, fuldkornsbrød, frugt - alt dette er nødvendigt for at få energi fra mad og ikke til at spilde kropsvæv.

Trin 6

Glem ikke grøntsager og frugt. Uden vitaminer vil kroppen ikke være i stand til korrekt at assimilere mad, hvilket betyder, at metaboliske lidelser kan forekomme, og der kan forekomme lidelser i fordøjelsessystemet.

Trin 7

Der er kosttilskud i sportsernæring: proteiner, vindere, aminosyrer. Kontakt din læge og træner, inden du bruger dem. Reglerne for indtagelse af disse stoffer er forskellige for forskellige typer sundhed.

Populær af emne.