Moderne Shaolin

Moderne Shaolin
Moderne Shaolin

Video: Moderne Shaolin

Video: Moderne Shaolin
Video: Temple London Brings EPIC Martial Arts to AGT - America's Got Talent 2021 2024, April
Anonim

Mange mennesker kender historien om Shaolin fra forskellige film, myter og legender. Men ikke alt, hvad vi kender, er sandt.

Moderne Shaolin
Moderne Shaolin
Billede
Billede

Dette kloster ligger på Songshan Mountain i det centrale Kina (Dengfeng by). Det adskiller sig fra alle bygninger ved sin oprindelige arkitektur. Templet kan virke usædvanligt og samtidig attraktivt for dets originalitet.

Det vides, at klosteret lå i ruiner i et halvt århundrede. Dette var kølvandet på 2. verdenskrig. I denne henseende var der kun otte munke tilbage i Shaolin, der kendte beherskelsen af wushu og meditative teknikker. Og på det tidspunkt var der absolut ingen at undervise.

Billede
Billede

Men over tid begyndte alt at blive bedre i klosteret. Midler blev afsat til restaurering af templet. Når alt kommer til alt er Shaolin ikke kun et vartegn i Kina, men også dets kulturarv. Derfor var det meget vigtigt for det kinesiske folk, at klosteret blev restaureret.

Filmografi bidrog direkte til udviklingen af templet. En stor strøm af nybegyndere faldt på tidspunktet for frigivelsen af filmen "Shaolin Temple". På det tidspunkt var filmen meget populær. Unge mennesker var interesserede i muligheden for at lære kampsport.

Billede
Billede

I dag træner munke også unge i kampsport og åndelig balance. At vinde styrke og lære at føre en korrekt livsstil er hovedmålet for nybegyndere.

Som i gamle dage er munkene også klædt i løse gule klæder. Hvis du kommunikerer med en af dem, kan du mærke Shaolin-elevernes ånd fuldt ud.

Der er kommercielle kampsportskoler i nærheden. De er beregnet til udenlandske turister. Alle kan deltage i et eller flere klasser og lære mere om kung fu. Du er muligvis ikke i stand til at mestre al kunsten i et par sessioner, men du kan muligvis mestre flere teknikker.

Billede
Billede

Der er en legende om den "sydlige Shaolin". Det blev opfundet af forfatteren af eventyrromanen. Det blev kaldt Wan Nian Qing. Bogen beskriver, hvordan den kommende kejser i Kina rejste gennem det sydlige Kina, og der skete usædvanlige ting med ham.

Historien beskrevet i denne roman blev troet af de analfabeter i Kina. Siden da er denne legende gået fra mund til mund, fra generation til generation. Faktisk skete der intet som dette, da den "sydlige Shaolin" simpelthen ikke eksisterede. Alle geografiske data blev kontrolleret ved at besøge ekspeditioner, og der blev ikke fundet en eneste bygning eller et objekt, der er beskrevet i bogen.

Billede
Billede

Når du går rundt i templet, kan du finde flere boder med varer og produkter. Du kan også købe souvenirs der.

Selve området er turistisk, men der er få caféer og restauranter i nærheden. Der er et par kinesiske restauranter i nærheden af klosteret, hvor du kan spise en fuld frokost. Uanset hvor gourmet du er, skal du vælge din ret omhyggeligt. Kinesisk køkken er helt anderledes end russisk, så det er bedst at tjekke med din tjener. Det vigtigste er ikke at spise noget, der kan gøre din tur på Shaolin mørkere.

Når du besøger Shaolin i vores tid, vil du føle al magien i Kina og komme i kontakt med den store æra af det store kloster.

Anbefalede: