Hvordan Man Danser Moderne Dans

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Danser Moderne Dans
Hvordan Man Danser Moderne Dans

Video: Hvordan Man Danser Moderne Dans

Video: Hvordan Man Danser Moderne Dans
Video: Total Begynder Contemporary Dance Rutine 2024, April
Anonim

Moderne klubdans kan mestres ved at øve sine grundlæggende bevægelser derhjemme. Dette kræver ikke specielt udstyr, evner og fysiske evner i kroppen. Det er nok at tænde en videodisk med visuel undervisning i sådan en dans eller bare energisk musik og bevæge sig i en bestemt stil.

Hvordan man danser moderne dans
Hvordan man danser moderne dans

Instruktioner

Trin 1

Der er snesevis af moderne typer af dans. Alle er opdelt i hovedgrupper: gratis dans, street dance, latinos, balsal og ballet. Hvad angår gratis (klubdans hører også til det) eller gadedans, kan du her skitsere generelle tegn på, hvordan de danses.

Trin 2

Reggaetondansen udføres til musik i reggaestil. I dag er der lidt tilbage af reggaeton fra 90'erne. Men de vigtigste træk - stærk rytme, brændende kropsbevægelser, hurtig rotation af begge partnere med hofter, maver, skuldre forblev. I reggaeton udtrykkes seksuelle undertoner stærkt, en udfordring for din dansepartner, lidenskab i bevægelse.

Trin 3

I diskoteker er trængsel dans en simpel bevægelse af en eller et par dansere. I et par bevæger danserne sig uden nogen åbenbar tilnærmelse til hinanden. Karakteriseret ved trængsel af enkelte drejninger, internt og eksternt, i et simpelt seks-trins. Hustle er velegnet til klubkendskab inden for gratis dans til dynamisk musik.

Trin 4

Stilfuld moderne dans er en slags protest mod baldans eller ballet. Der er mange bevægelser her, lige fra afslappet med elementer fra yoga til teknisk, kompleks, indstillet til musik. En person, der danser i jugendstil, bemærker muligvis ikke de tilstedeværende ved siden af ham på dansegulvet, så dybt dykker han ind i marken for denne dans. Denne dans præsenteres i to retninger, som adskiller sig noget fra hinanden - til dans på scenen og på dansegulvet i en klub eller et diskotek.

Trin 5

Klubdans kan læres af stjernerne. For eksempel præsenterer sanger Bioncé æstetikken i moderne klubdans på sine forestillinger. Gentag bevægelserne efter hende, dans sammen og læg mærke til, at hver gang du bliver bedre og bedre, bliver din krop mere fleksibel og plastisk.

Trin 6

I dag kræver klubdans fleksibilitet i kroppen, plasticitet, energiske bevægelser, impulsivitet fra danserne. Generelt er moderne dans en samling af frie bevægelser fra forskellige typer danse, som kunstneren kan lide. Moderne dans kræver ikke, at du husker og en klar rækkefølge af visse bevægelser. Du skal bare overgive dig til musikens dynamik, fornemmelserne i dig selv, og så vil du føle, at du er blevet stjernen på dansegulvet.

Anbefalede: