Sådan Foretages En Videresendelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Foretages En Videresendelse
Sådan Foretages En Videresendelse
Video: Sådan Foretages En Videresendelse
Video: Hvordan man tilføjer volumen til håret! 4 måder at stile dit hår på! Eva Lorman 2023, Februar
Anonim

Hockey er et af de mest populære spil på planeten. Årsagen er forestillingen om denne sport. Høj hastighed, virtuos stick og puck-kontrol, dynamiske kampe af rivaler på isen, som nogle gange bliver til massive blodige kampe. Dette er alle elementer i showet. Der er ingen sådan periode, hvor hockeyspillere ikke er i straffesparksfeltet. Årsagen er enkel - spillerne bryder reglerne. Og meget ofte bevidst for at redde situationen i nærheden af ​​deres mål at holde modstanderen med en pind eller smide pucken ud af farezonen. En af de mest almindelige overtrædelser er puck slip.

Sådan foretages en videresendelse
Sådan foretages en videresendelse

Instruktioner

Trin 1

Efter at have passeret pucken stopper spillet, og de angrebne atleter har mulighed for at trække vejret. Videresendelse betragtes som en overtrædelse, fordi det fører til unødvendige stop i spillet. Målet for dommeren er ikke at spilde tid i kampen. En puckpas registreres, når en spiller sender den fra sin egen halvdel uden for det modsatte mål, og den krydser deres linje. Den røde linje, der deler midten af ​​skøjtebanen, trækkes specifikt til denne regel. Dommeren skal afgøre, hvor spilleren i besiddelse af pucken sidst kom i kontakt. Først derefter afgøres det, om videresendelsen er foretaget.

Trin 2

Så hvordan man laver en direkte videresendelse. Hvis en spiller skyder, rammer eller springer pucken væk fra sin egen banehalvdel, og den ruller over modstanderens mållinje. I dette tilfælde skal pucken ikke ramme nogen af ​​spillerne undervejs. Pucken skal bevæge sig 3 eller flere zoner ud over den, hvorfra der blev foretaget et pas eller skud. Derefter stoppes spillet, og en overtrædelse af reglerne registreres, i dette tilfælde en videresendelse.

Trin 3

Derefter foretages indkastet af pucken på isen på det sted, der er tættest på stedet for den sidste kontakt med pucken fra spilleren på det hold, der fik pucken fremad. Ingen videresendelse registreres, når pucken rammer målet. I dette tilfælde scorer et mål, det vil sige et mål.

Trin 4

Det betragtes ikke som en overtrædelse af reglerne, hvis det forsvarende hold er under antallet, når pucken kastes. På grund af en eller flere straffe har holdet en mindre størrelse på isen end deres modstander, og også når pucken, inden den krydser målstregen, rører ved nogen del af den forsvarende spillers krop, inklusive målmanden.

Trin 5

der er ingen overtrædelse, hvis pucken blev kastet af spilleren, der deltager i indkastet.

I tilfælde af at linjedommeren mente, at en spiller fra det modsatte hold med undtagelse af målmanden kunne have spillet med pucken, før den krydsede mållinjen. Hvis målmanden forlader eller er uden for målområdet under den fremadgående position og bevæger sig i retning af pucken.

Populær af emne.