Sådan Foretages En Mavesuger Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Foretages En Mavesuger Korrekt
Sådan Foretages En Mavesuger Korrekt

Video: Sådan Foretages En Mavesuger Korrekt

Video: Sådan Foretages En Mavesuger Korrekt
Video: Træmærker – Flotte gavemærker du nemt kan sætte dit eget præg på 2024, Kan
Anonim

Abdominal vakuum er en fremragende øvelse for at reducere kropsfedt omkring taljen. Fordelen ved denne øvelse er den naturlige reduktion af kropsfedt og styrkelse af muskelkorset. Vakuumet kan gøres når som helst og hvor som helst.

Sådan foretages en mavesuger korrekt
Sådan foretages en mavesuger korrekt

Grundlæggende regler

For det første skal abdominal vakuum gøres på tom mave. Den ideelle tid er efter at have vågnet op. Din krop vil kun være klar til denne øvelse på tom mave.

For det andet skal du lave et vakuum hver dag. Denne regel hjælper dig med hurtigt at vænne dig til at samle dine mavemuskler og holde dem i en bestemt position.

For det tredje skal du holde øje med korrekt vejrtrækning. Dette er kernen i øvelsen og er meget vigtig.

For det fjerde skal du ikke glemme, at du kan skifte position under træningen. For eksempel liggende, stående, siddende eller på alle fire.

Udførelsesteknik

Vælg først hvilken stilling, der er mest behagelig for dig at øve. For begyndere er indstillingen på alle fire optimal. For at gøre dette skal du tage startpositionen, dvs. gå på knæene, læg dine hænder på gulvet fra skulderbredde. Udånd derefter al luften fra lungerne, hold vejret i et par sekunder. Træk derefter din mave så meget som muligt ind og fastgør positionen. Bliv i denne position i 20-30 sekunder. Husk at fokusere på dine mavemuskler.

Når du har talt den tildelte tid, kan din mave blive afslappet. Gentag øvelsen 5-10 gange. Når du er færdig, tag et par dybe vejrtrækninger.

Hvis du træner dagligt, vil du efter 2 uger se resultaterne.

Anbefalede: