Sådan Foretages En Opvarmning Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Foretages En Opvarmning Korrekt
Sådan Foretages En Opvarmning Korrekt

Video: Sådan Foretages En Opvarmning Korrekt

Video: Sådan Foretages En Opvarmning Korrekt
Video: Холод в Испании (2021) Утепляемся .За тёплыми шарфами #испания #2021 #4к 2023, November
Anonim

Før du begynder at udføre mere seriøse øvelser, der lægger meget stress på visse muskler, er den første ting at gøre, at vide, hvordan man opvarmes korrekt, hvor man skal starte. Når alt kommer til alt kan en uforberedt krop mislykkes efter hård træning, hvilket ikke er godt for kroppen.

Sådan foretages en opvarmning korrekt
Sådan foretages en opvarmning korrekt

Opvarmningen er designet til at forberede kroppen til at tage hovedbelastningen under hensyntagen til den psykologiske faktor.

Generel opvarmning: anbefalinger

De enkleste øvelser er velegnede til opvarmning, op til at danse eller slå et tryk. Før træning skal du bevæge dig i fem til otte minutter for at få en lille, men ret langvarig belastning på musklerne. Enhver opvarmningsøvelse, det være sig at gå på plads eller hoppe reb, skal startes i et lavt tempo og gradvist øge hastigheden.

Hvis du er en erfaren atlet, har du tillid til dine følelser, resten skal styres af puls. Pulsen under opvarmningsøvelser skal være op til 95 og mindre end 110 slag i minuttet. Ved at opretholde en lille puls i denne tilstand kan du føle en behagelig varme i kroppen, og musklerne bliver elastiske, hvilket indikerer en beredskab til mere seriøse tests.

Du bør ikke deltage i for intens opvarmning, det skal kun forberede kroppen. I et køligt rum øges opvarmningstiden, og der skal bæres tøj, der holder varmen godt.

Hvis det er nødvendigt at strække musklerne uden at stræbe efter maksimal fleksibilitet, fortsætter strækøvelser efter hoveddelen af opvarmningen. For at gøre dette skal du tage den ønskede position, strække målmusklen og rette i et par sekunder for at føle et let ubehag fra strækningen. Hvis der ikke er noget ubehag, strækkes muskelen ikke nok, og den ønskede effekt kan ikke forventes. Lav to til tre sæt til alle de muskler, du har brug for, uden afbrydelse for hvile, bare tag det igen.

Ting at overveje

Ved opvarmning før specifikke øvelser, bør du ikke forsømme opvarmningsmetoderne. De første tilgange til styrketræning skal nødvendigvis være opvarmning ved hjælp af halvdelen af den vægt, der beregnes af arbejdstageren. Gentag ti gange og afbryd ikke mere end et minut. I et køligt rum skal du øge antallet af opvarmningsmetoder. Dette vil varme kroppen op, hvilket er godt for en sund muskelfunktion.

Tag din opvarmning alvorligt og rabat ikke på den. Du bør vænne dig til at afsætte de første minutter i gymnastiksalen til dette, selvfølgelig, et vigtigt trin i din træning, især inden du udfører styrkeøvelser. Snart vil dit generelle velbefindende blive bedre, og din træning vil være behagelig.

Anbefalede: