Hvad Er En Opvarmning Til?

Hvad Er En Opvarmning Til?
Hvad Er En Opvarmning Til?

Video: Hvad Er En Opvarmning Til?

Video: Hvad er global opvarmning? 2022, November
Anonim

Opvarmning inden træning er afgørende. Dette skyldes, at kroppen gradvist skal forberede sig på stress for at undgå negative konsekvenser og skader.

Hvad er en opvarmning til?
Hvad er en opvarmning til?

Gennem opvarmning genopbygges den menneskelige krop på en sådan måde, at den bedre forbereder sig på den kommende træning. Uden det vil ændringer i kroppen forekomme direkte under træning, hvilket ikke kun reducerer effektiviteten, men også det endelige resultat af sportspræstationer.

Det skal bemærkes, at den forberedende del forbedrer åndedrætsorganernes og blodforsyningsorganernes funktion. Dette er nødvendigt for korrekt blodcirkulation, så det strømmer til de arbejdende organer, og organer, der ikke arbejder i fysisk træning, ikke har brug for rigelig blodforsyning. Svedproduktion er en god indikator, da det er resultatet af øget kutan blodgennemstrømning.

Opvarmning af alle dele af kroppen resulterer i en stigning i kropstemperaturen. Dette sænker igen blodets viskositet og øger muskelvævets sammentrækningshastighed. Forøgelse af ledbåndens elasticitet reducerer risikoen for skade under træning betydeligt. Dette fører til, at leddene bliver mere mobile.

Forberedte kropsdele forbedrer metaboliske processer og øger tærsklen for træthed. Dette skyldes det faktum, at det er umuligt at gå direkte til høje belastninger, da kroppen slet ikke er genopbygget.

En god opvarmning starter fra top til bund, startende med livmoderhalsen og slutter med tæernes spidser. Typisk er den samlede opvarmningstid mindst 15-20 minutter (jo længere opvarmning, jo bedre er resultatet). I det første trin udføres en generel opvarmning af alle muskelgrupper (for eksempel løb, motionscykel). Dernæst skal du udføre en intens opvarmning, der inkluderer pull-ups, push-ups, spring ud osv. Den tredje fase er en særlig opvarmning. Det tilrådes at gå gennem en ikke særlig vanskelig rute med et reb (hul).

Populær af emne.