Sådan Fjernes En ølmave Fra Mænd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En ølmave Fra Mænd
Sådan Fjernes En ølmave Fra Mænd
Video: Sådan Fjernes En ølmave Fra Mænd
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Februar
Anonim

Ølmaven vokser gradvist. I går troede du, at alt var i orden, men pludselig kom et øjeblik, du kiggede i spejlet og indså, at det også er vokset i dit. For det første opstår spørgsmålet: hvor kom det fra, og hvordan man fjernede det. Og det første svar, der kommer til at tænke på, handler om at drikke øl. Og for at slippe af med denne hadede mave skal du bare stoppe med at drikke den. Denne opfattelse er forkert.

Sådan fjernes en ølmave fra mænd
Sådan fjernes en ølmave fra mænd

Instruktioner

Trin 1

Det viste sig, at mavevæksten oprindeligt var forbundet med øl. Jo mere du drikker det, jo mere vokser din ølmave. Tilsyneladende skyldes det, at de efter at have hældt flere liter øl i sig selv får en udstrakt mave, hvor denne øl sprøjter et stykke tid, og maven øges på grund af dette. Faktisk stimulerer øl appetitten og forbedrer madens fordøjelighed betydeligt. Af denne grund giver mange straks øl op. Ikke kun øl stimulerer appetitten, men praktisk talt enhver alkohol. Du skal udelukke alkohol fra din menu, og det bliver allerede lettere.

Trin 2

Dernæst skal du opgive fede og krydrede fødevarer. Ingen pølser, oste, chips, mayonnaise og andre produkter, der indeholder animalsk fedt. Du skal vælge: enten de er eller figuren.

Trin 3

Der er ikke behov for at oprette nye lagre og aktivt forbruge æbler, bananer osv. En udspilet mave, der er vant til at modtage en tallerken mad, skyllet ned med et krus øl, vil kræve mad. Træk dig sammen og vent, indtil den krymper til normal størrelse. At drikke rigeligt med vand vil hjælpe med at reducere mavesmerter.

Trin 4

Selvom du spiser halvdelen af ​​den mad, du plejede at indtage, betyder det ikke, at du spiser nok lidt. Find en tabel med madkalorier online, og bereg, hvor mange kalorier du indtager om dagen, og bereg derefter, hvor mange af dem der bruges om dagen. Du skal bruge mere, end du bruger.

Trin 5

Det kræver meget udholdenhed. Mange uden at vente på resultaterne giver op og forkæler al alvor. Dette betyder kun én ting - de forsøgte bare ikke at gøre noget. Det vil ikke være muligt at fjerne ølmaven meget hurtigt, men selv efter et par ugers alvorlige begrænsninger af mad og aktive fysiske øvelser vil resultatet være mere end mærkbart.

Populær af emne.