Sådan Lærer Du Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Boksning
Sådan Lærer Du Boksning

Video: Sådan Lærer Du Boksning

Video: Sådan Lærer Du Boksning
Video: HOW TO BE GOD TIL BOKSNING 2023, Marts
Anonim

Selv at blive klar til at lære boksning kan hjælpe dig med at reducere dit stressniveau og komme i form. Og når du lærer at bokse, tilføjes denne følelse af din egen styrke. Du kan lære at bokse med en træner eller alene.

Boksning er en fantastisk måde at holde dig i god form, være afbalanceret og være i stand til at stå op for dig selv
Boksning er en fantastisk måde at holde dig i god form, være afbalanceret og være i stand til at stå op for dig selv

Er det nødvendigt

  • Boksehandsker
  • Bandager
  • Sjippetov
  • Træningstøj
  • Bokse fordele
  • Sneakers (ikke meget stramme)
  • Telefonbog
  • Computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Find dit gym og træner til at lære boksning. Du kan studere telefonbogen eller telefonbogen over organisationer. Det vil også være nyttigt at lede efter oplysninger om dette emne på Internettet.

Trin 2

Tal med personalet på de motionscentre, du selv har valgt, for at finde ud af, hvad deres boksningsprogram indeholder. Tjek oplysningerne om uddannelsesomkostningerne. Vælg den hallindstilling, der passer til dig i alle henseender.

Trin 3

For at begynde at lære boksning har du brug for grundlæggende bokseudstyr. I de fleste rum kan du f.eks. Bære lokale handsker, men det er meget pænere at have dine egne. Så du har brug for bandager, handsker (hvis deres vægt er mere end 300 gram, kan de først bruges både i individuel træning og parvis), sneakers (mens du lige er begyndt, så du kan undvære specielle boksesko), en T-shirt og shorts.

Trin 4

Hvor hurtigt du lærer, og hvor du skal starte, afhænger af din træner. Men husk en ting - øv dine strejker hver dag. Selvom du ikke går i gymnastiksalen, er det meget vigtigt at øve. Daglige træningsprogrammer hjælper dig med at føle dig mere selvsikker og afslappet. Det bliver lettere at vinde!

Populær af emne.