Hvordan Man Taber Sig Ved At Danse

Hvordan Man Taber Sig Ved At Danse
Hvordan Man Taber Sig Ved At Danse

Video: Hvordan Man Taber Sig Ved At Danse

Video: Hvordan Man Taber Sig Ved At Danse
Video: hvordan man taber sig 2023, September
Anonim

Dans er ikke kun en levende måde at udtrykke sig på. Mange kvinder vælger dans til vægttab. På mange måder har de ret: brændende bevægelser giver dig mulighed for at forbrænde ekstra kalorier.

Hvordan man taber sig ved at danse
Hvordan man taber sig ved at danse

Selvfølgelig er antallet af forbrændte kalorier ikke altid så højt som det, der bruges under intens cardio-træning. Men dette forringer ikke fordelene ved at danse. Når alt kommer til alt, hvor mange følelser der er født under en dansetræning, hvor meget glæde får du af dem!

Så for at tabe sig gennem dans, skal du vælge den retning, du kan lide. Hvilke retninger forbrænder flest kalorier? Når du for eksempel danser hiphop, mister du op til 500 kalorier. Balsal og dans i zumba er noget ringere: kun omkring 400 kcal i timens træning.

Hvis du vil styrke musklerne og forbrænde overskydende fedt, skal du vælge Zumba. Hver træning er bygget kompetent og harmonisk: alle kroppens muskler udsættes for stress. Dette sker diskret og næsten umærkeligt - og alt sammen på grund af den glæde, som brændende rytmer giver.

Enkel danserobic i sammenligning med zumba er noget forældet. Normale, ukomplicerede bevægelser giver ikke altid musklerne den samme belastning.

Mavedans anbefales mere til kvinder, der ønsker at komme i form igen efter fødslen. Belastningerne er ikke så store, at der ikke er nogen styrke tilbage efter træning. De giver dog imponerende resultater: maven forsvinder gradvist, arme og hofter strammes.

For dem, der ønsker at slappe af og føle sig smuk og ønskelig, er stripplastik perfekt. Hver træning er rettet mod at træne musklerne, og ingen grupper vil blive efterladt uden opsyn. Især benene taber selvfølgelig.

For dem, hvis ben er det mest problematiske område, kan irsk dans rådes. Kraftigt spring i en time er bogstaveligt talt udmattende, og efter hver træning bevæger benene sig vanskeligt. Men efter et par måneders regelmæssig træning bliver resultatet indlysende.

Anbefalede: