Hvordan Man Taber Sig Mere Effektivt Ved Hjælp Af Fitness

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig Mere Effektivt Ved Hjælp Af Fitness
Hvordan Man Taber Sig Mere Effektivt Ved Hjælp Af Fitness

Video: Hvordan Man Taber Sig Mere Effektivt Ved Hjælp Af Fitness

Video: Den BEDSTE måde at tabe mavefedtet! Det her SKAL du vide! 2022, November
Anonim

Processen med at tabe sig vil gå meget hurtigere, hvis du tilføjer fysisk aktivitet til korrekt ernæring. Du skal dog tage højde for nogle af de nuancer, der er forbundet med træning.

Hvordan man taber sig mere effektivt ved hjælp af fitness
Hvordan man taber sig mere effektivt ved hjælp af fitness

Hvornår skal man spise: efter eller før?

En stigning i fysisk aktivitet fører uundgåeligt til en stigning i appetitten, og det er helt normalt, fordi kroppen begynder at bruge energi aktivt. Men her opstår der et problem: hvis du i løbet af at spise får du flere kalorier end forbrugt, vil vægten ikke falde. Vejen ud af denne situation er som følger - begynd at træne 1, 5-2 timer efter at have spist, men inden den periode, hvor følelsen af ​​sult bliver stærk.

Efter din træning kan du forkæle dig med en let snack, såsom et glas yoghurt. Efter en halv time kan du desuden spise en frugt. Således vil du ikke bringe dig selv til sulten kolik og forbrænde kalorier. Forresten, efter en træning, bliver stofskiftet mere intens i flere timer.

Hvornår skal jeg træne: morgen eller aften?

Træne om morgenen. Så du vil ikke kun sætte orden i muskeltonus, men også "starte" dit stofskifte og forbrænde flere kalorier hele dagen. Forresten er udendørs aktiviteter mere produktive i denne henseende.

Hvordan træner man: sæt eller i en cirkel?

Meget ofte angiver beskrivelsen af ​​øvelserne, hvor mange tilgange der skal udføres, når de udføres. For eksempel laver du øvelsen 15 gange, hviler i et minut og gentager fra starten. Denne teknik er dog mere velegnet til dem, der allerede har en god atletisk form og nu stræber efter at vedligeholde den. For ejerne af hidtil storslåede former er træning "i en cirkel" mere passende, det vil sige at du først udfører alle øvelserne i programmet efter hinanden i en tilgang for hver og derefter starter den anden cirkel igen fra første øvelse. For vægttab er et sådant system mere effektivt.

Billede
Billede

Jo flere gentagelser, jo bedre?

Det viser sig, at denne regel ikke fungerer for alle øvelser. For eksempel for mavemusklerne er kun de første 15-20 gentagelser effektive, så skal du ændre øvelsen eller tilføje vægte eller fitball - med det bliver træningen sværere.

Vægt er væk - skal du skære ned på din træning?

Så du har endelig tabt dig. Hvad med træning nu? Er det muligt at reducere deres intensitet? Bedre ikke, tværtimod, du kan endda øge det, men samtidig reducere træningens varighed. Det er dog bedst, hvis sessionen er mindst 30 minutter lang. Når du gør det, skal du ikke glemme at overvåge din kost.

Populær af emne.