Giv Aldrig Op Eller Historien Om En Stor Atlet

Giv Aldrig Op Eller Historien Om En Stor Atlet
Giv Aldrig Op Eller Historien Om En Stor Atlet

Video: Giv Aldrig Op Eller Historien Om En Stor Atlet

Video: Giv Aldrig Op Eller Historien Om En Stor Atlet
Video: 3 мультфильма тревожных ужасов в дарквебе 2024, Kan
Anonim

Menneskeliv er undertiden som en uforudsigelig rejse, hvor 50% afhænger af zigzag af held og beslutter i hvilken retning det vil flyde. Vil det være en syende flod eller et hav af lidenskaber, der raser under den tilsyneladende rolige overflade af vandet og kun venter på et skub som en direkte indikation til handling. De øvrige 50% er karakteren af personen selv, der kan kontrollere dem på et ugunstigt tidspunkt for livet.

Giv aldrig op eller historien om en stor atlet
Giv aldrig op eller historien om en stor atlet

Ofte, især i vanskelige livssituationer, giver folk op og ønsker ikke at ændre noget. Mest sandsynligt er sportsinteresse ikke indlejret i karakteren, måske kunne personen ikke lide fysisk træning i skolen, hvor de underviste i sund konkurrence baseret på resultater takket være arbejdet med sig selv. Det er ikke for ingenting, der på dette tidspunkt bliver sagt og gjort meget for udviklingen af sport i hele Rusland. Det handler ikke kun om borgernes fysiske sundhed for sig selv. Samfund, landet består af enkeltpersoner. Det viser sig, at dem, der bor i Den Russiske Føderation, repræsenterer landets ansigt på internationalt plan. Sportslegender er altid meget stærke, både fysisk og mentalt.

Billede
Billede

Alexey Nemov blev olympisk mester i gymnastik fire gange, han er en forbillede for mange unge atleter, og almindelige russere lærte også om ham gennem medierne, der sluttede sig til hans gruppe af fans.

Født i en simpel familie, kom til en god træner som barn. Jeg skiftede to lærere, før jeg blev hos den eneste ærede mester i sport, der fulgte ham i mange år - Evgeny Grigorievich Nikolko (ikke alle voksne kan modstå et skift af lederskab, men her er et barn!). Hyppige træninger begyndte, som tog meget styrke, der var ikke nok tid til lektioner i skolen, men han holdt ikke op med hverken træning eller skole. I 1989 blev Alexey vinder af USSR Youth Championship. De flotte 90'ere slog ned mange gode begyndelser i landet, mange mennesker mistede alt, hvad de havde. Alexei Nemov var da 15 år gammel. På trods af ungdommelig maksimalisme og en øget retfærdighed blandt unge, stoppede han ikke sport. Han styrede sin magtfulde indre styrke for at nå dette mål. Hele verden omkring ham har ændret sig, men han har ikke ændret sig selv. Prisen vil altid finde sin vinder, hvilket er hvad der skete. Alexey Nemov betragtes som en af de bedste atleter i Rusland, ikke kun på grund af hans sportspræstationer, hvoraf der er mange, men også på grund af hans ædle, stærke karakter, smedet af sport.

Billede
Billede

Hvis alle tænker over det faktum, at han er en del af noget stort og enormt, så vil måske mange flere store russiske folk dukke op i verden, en anden sportsstjerne vil lyse op, som stormagt vil være stolt af.

Anbefalede: