Sådan Bruges Dæk I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Dæk I Boksning
Sådan Bruges Dæk I Boksning

Video: Sådan Bruges Dæk I Boksning

Video: Sådan Bruges Dæk I Boksning
Video: Lækre, sprøde koreanske agurker TIL VINTER 2023, December
Anonim

Bildæk kan bruges som en god boksetræner. Ved hjælp af et dæk kan du udvikle slagkraft, udholdenhed og bevægelsesdynamik.

Sådan bruges dæk i boksning
Sådan bruges dæk i boksning

Er det nødvendigt

  • - bildæk
  • - Slaghammer
  • reb

Instruktioner

Trin 1

For at udvikle skuldermuskler og armstyrke kan du træne på dækket og ramme det med en slaghammer. Denne øvelse hjælper dig med at lære, hvordan du investerer i et slag og ikke spilder energi på unødvendige bevægelser. Find et gammelt, overdimensioneret bildæk, og tag en slaghammer, der ikke vejer mere end 10 kg. Tyngre slaghamre, der vejer op til 30 kg, bruges til brydningstræning, de er ikke egnede til trommeslagere.

Trin 2

Hænder skal holde slaggeren ved håndtaget i forskellige afstande fra hinanden - dette er den største forskel fra brydningstræning med et dæk, hvor atleten holder slaggeren ved slutningen af håndtaget. Slå dækket med en slaghammer, og brug ikke kun armens muskler, men også ben og ryg. Invester i et slag med hele din krop.

Trin 3

Du kan træne på et dæk fra front- eller kampstilling. I tilfældet med det forreste stativ er den slående hånd midt på slaghammerhåndtaget, den anden hånd nær enden af håndtaget. Fødderne er parallelle med hinanden. I tilfælde af at arbejde fra en kampstilling opretholdes armens position, benene er i en standard kampposition, kroppen vendes sidelæns til dækket.

Trin 4

Når du rammer dækket, skal du prøve at gøre det på en afslappet måde hver gang og investere i slaget så meget som muligt, når slaghammeren kommer i kontakt med dækket. Acceleration her skal forstærkes, som ved hugning af træ.

Trin 5

Du kan udvikle generel styrke og udholdenhed ved at trække et bundet dæk langs sandet. Denne øvelse bruges af mange tunge boksere. Bind et stærkt nylontov omkring dækket, lav en stor sløjfe i den frie ende af det og slyng det over din skulder som et sele. Når du løber, trækker du dækket med dig. Denne øvelse udføres bedst på sandstrande.

Trin 6

Spring på et dæk hjælper med at udvikle koordination og udvikle vanen med at forblive afslappet i kamp. Anbring dækket på gulvet og stå på det i en kæmpestilling (den ene fod på forkant af dækket, den anden bagpå). Start med at hoppe på det, skift skiftevis dine ben under hvert spring.

Trin 7

Dækkene kan også bruges som boksesæk. Læg flere små dæk oven på hinanden, lav fire huller i hvert dæk og træk rebet igennem dem. Du ender med en hul cylinder, der holdes sammen langs fire akser med et reb. Hæng denne struktur ned fra loftet, og start træningen på den som med en almindelig pære.

Anbefalede: