Sådan Pumpes Pressen Op Hjemme Alene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Op Hjemme Alene
Sådan Pumpes Pressen Op Hjemme Alene

Video: Sådan Pumpes Pressen Op Hjemme Alene

Video: Sådan Pumpes Pressen Op Hjemme Alene
Video: Sådan lærer du din hund at være alene hjemme 2024, Kan
Anonim

Kvinder og mænd bekymrer sig om deres figur og prøver at holde sig i form. Et af kriterierne for en skønhed i en figur er en pumpet op abs. Hvordan pumpes pressen korrekt derhjemme?

Sådan pumpes pressen op hjemme alene
Sådan pumpes pressen op hjemme alene

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, hvornår det er muligt at udføre bestemte øvelser. I denne lektion er det vigtigste deres regelmæssighed. Derfor er det bedre at pumpe pressen to til tre gange om dagen for flere tilgange. Det er denne frekvens, der giver dig mulighed for at få de første positive resultater inden for 3-4 uger efter undervisningens start.

Trin 2

Det næste meget vigtige emne er et permanent sted for motion i hjemmet. For at gøre dette kan du vælge et separat hjørne og lægge en madras, en vatteret jakke eller et specielt tæppe på gulvet. Hvis der ikke er nogen simulator i huset til en sådan træning, bliver du nødt til at udføre alle øvelserne selv eller bruge hjælp fra en anden person.

Trin 3

Mavemusklerne kommer sig meget hurtigt. Derfor er der ved konstant træning ingen fare for at beskadige dem. Når du udfører øvelserne, skal du trække vejret korrekt. Dette skyldes det faktum, at mavemusklerne spændes under indånding, og mens de udånder, slapper de af.

Trin 4

Hele pressen kan groft opdeles i tre dele: øvre, midterste og nedre. Nøglen til vellykkede træningsprogrammer ligger i, at du skal udføre sekventielle øvelser for at pumpe hver enkelt del af pressen. Den øverste del kan oppustes ved at udføre en normal torsolift og røre ved hovedet med bøjede knæ. Denne øvelse udføres i skolens fysisk træning. Det er for ham, at du har brug for en assistent eller en slags benholder. Denne øvelse begynder at udføres 10-12 gange i en tilgang. Derefter øges dette beløb gradvist hver tredje dag med 4-5 gange.

Billede
Billede

Trin 5

For at pumpe den midterste del af pressen udføres bøjninger og drejninger. Det er disse øvelser, der gør figuren attraktiv.

Billede
Billede

Trin 6

Men den nederste del af pressen bliver fast, hvis du udfører den såkaldte "cykel" (en person ligger på ryggen, løfter benene op og begynder at træde i pedalerne, foretager cirkulære bevægelser med benene) eller blot løfter begge ben synkront liggende på ryggen.

Alle disse øvelser skal skiftes under træning for at opnå større effekt.

Anbefalede: