Sådan Laver Du Yoga Alene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Yoga Alene
Sådan Laver Du Yoga Alene

Video: Sådan Laver Du Yoga Alene

Video: Sådan Laver Du Yoga Alene
Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #2. Здоровое гибкое тело за 40 минут. Универсальная йога. 2024, April
Anonim

Yoga er en af de ældste lærdomme på jorden. Det er et system med praksis relateret til fysisk træning, vejrtrækning og meditation. Yoga undersøger perfektion af en person i tre retninger - krop, sjæl, ånd. At styrke kroppen er den mest populære vej. Regelmæssig træning giver dig mulighed for at forbedre din fysiske tilstand, styrke kroppens nervesystem. Udførelse af forskellige asanas styrker ikke kun muskelvæv, men genopretter dets elasticitet og øger også ledmobilitet. Du kan øve yoga i alle aldre.

Hvordan man laver yoga alene
Hvordan man laver yoga alene

Instruktioner

Trin 1

For selvstudium skal du købe et videokursus med grundlæggende yogastillinger. Når du vælger det, skal du være opmærksom på, at der er flere lærdomme, og at deres forskel er i sværhedsgraden. Uanset hvilken yoga du vælger, skal hovedbetingelsen være din personlige positive holdning til klasser.

Trin 2

Læs litteraturen om yoga-etik. Dette giver dig en bevidsthed om verdenssynet.

Trin 3

Køb dig en behagelig form og træningsmåtte, der giver dig mere komfort, når du laver forskellige øvelser.

Trin 4

Hvis du laver yoga tidligt om morgenen, får du et boost af energi hele dagen. Om morgenen er en person mere afslappet og rolig end efter en travl arbejdsdag. Du kan lave øvelserne om aftenen.

Trin 5

Sørg for, at ingen forstyrrer dig under timen. I det første trin, indtil du lærer at slappe af og koncentrere dig, er det meget vigtigt, at du ikke distraheres af nogen. Advar pårørende på forhånd, fjern dyr fra rummet og sluk for telefonen.

Trin 6

Studierummet skal være varmt. Under yoga bør man ikke fryse, ellers kan der ikke være tale om afslapning.

Trin 7

Udfør alle øvelser på tom mave. Hvis du er meget sulten, er det okay at spise et æble eller yoghurt.

Trin 8

Tænk på, hvor længe du er villig til at gøre yoga hver dag. I de første dage vil ti til femten minutter være nok. Forøg derefter gradvis tiden og indtast det krævede træningsregime.

Trin 9

Hvis du ikke har mulighed for at lave yoga hver dag, skal du sørge for, at undervisningen er systematisk. Afsæt ugedage, der passer dig, og træne regelmæssigt uden at springe over.

Trin 10

Begynd at udføre asanas fra den enkleste til den sværeste. Forsøg ikke at dreje ind i en vanskelig stilling med det samme. Det er meget vigtigt at gøre en god muskelstrækning først, opbygge din vejrtrækning og udholdenhed.

Trin 11

Husk, at aktiviteter ikke bør være trætte. Hvis du føler ømhed efter yoga, udføres øvelserne i den forkerte rækkefølge.

Anbefalede: