Sådan Forhindres Skader, Mens Du Laver Yoga

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forhindres Skader, Mens Du Laver Yoga
Sådan Forhindres Skader, Mens Du Laver Yoga

Video: Sådan Forhindres Skader, Mens Du Laver Yoga

Video: Sådan Forhindres Skader, Mens Du Laver Yoga
Video: Boys Love Yoga! — Yoga Couple Challenge 2024, Kan
Anonim

På trods af at yoga hjælper en person med at få sundhed og indre energi, kan nogle af dens øvelser være ret traumatiske. Det er vigtigt at forstå nogle punkter, der hjælper dig med at undgå at komme i problemer under din træning.

Sådan forhindres skader, mens du laver yoga
Sådan forhindres skader, mens du laver yoga

Instruktioner

Trin 1

Varm op inden hver yogasession. Det er meget vigtigt at varme musklerne op for ikke at skade dem under træning. Naturligvis er yoga ikke sådan en traumatisk aktivitet som for eksempel gymnastik eller vægtløftning. En opvarmning skal dog udføres foran hende. Det skal være standard: udfør torsosvingninger, sving arme og ben, bøjninger til jorden og stræk sener i ben og arme. Glem ikke at dreje nakken i forskellige retninger. Hoppe reb i et par minutter er også godt. Efter at have gennemført ovenstående øvelser, reduceres risikoen for skade mange gange.

Trin 2

Træn på en blød overflade. Yoga klubber har normalt måtter. Hvis de ikke er der, lægger hver elev en speciel måtte og sætter sig derefter på den. Under alle omstændigheder er det mere traumatisk at udføre hovedstande eller strækning på trægulve end på blødt gulv. Hvis du laver yoga derhjemme, skal du få en billig yogamåtte fra enhver sportsbutik.

Trin 3

Følg alle kravene fra mentoren. Det er meget vigtigt ikke at øve yoga i henhold til de snæversynede råd, som venner kan give dig. Selvfølgelig, hvis de ikke er professionelle i denne forretning. Det er bedst at træne under opsyn af en erfaren træner. Han viser dig den korrekte træningsteknik og forholdsregler. Hvis du beslutter dig for at studere alene, er det bedst at studere professionel litteratur om dette emne eller købe træningsdiske.

Trin 4

Udfør alle øvelser glat og langsomt. Inden for alle områder af yoga (osana, hatha, raja) er der generelle regler, der hjælper med at forhindre skader. Se din ånde først. Det skal være glat. Hvis du laver dynamiske øvelser, såsom "cobra", skal der tages hensyn til dens faser her. I sin første fase (under ryggen) skal du holde vejret og i den anden ånde langsomt og glat ud. I intet tilfælde skal du gøre det hurtigt, men som alle andre øvelser. En utrænet krop kan reagere smertefuldt.

Anbefalede: