Sådan Drikker Du Mens Du Træner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Drikker Du Mens Du Træner
Sådan Drikker Du Mens Du Træner

Video: Sådan Drikker Du Mens Du Træner

Video: Sådan træner PRO'erne: Hardcore Ryg Træning med Amerikansk Bodybuilder Jonathan Irizarry! 💪🇺🇸 2022, November
Anonim

Under intens træning mister kroppen en stor mængde vand. For kroppens normale funktion er det nødvendigt at genopbygge dens forsyning. På samme tid skal du vide, hvor meget og hvordan man drikker under din træning.

Sådan drikker du, mens du træner
Sådan drikker du, mens du træner

Instruktioner

Trin 1

Der er mange symptomer, der indikerer, at det er tid for dig at drikke vand. Disse er tør mund, tørst, svimmelhed, træthed, hovedpine. Lad dig ikke lede af din fornemmelse, fordi receptorer for tørst undertrykkes under træning.

Hvis din træning er i et intenst tempo, og du bruger meget energi, så drik hvert 20. minut. I dette tilfælde skal drikkevandet være ved stuetemperatur, ellers er der mulighed for ondt i halsen. Brug kun rent og ikke-kulsyreholdigt vand. Når alt kommer til alt kan kulsyreholdigt vand forårsage ubehag i maven, og mikrober i vandet vil svække immunforsvaret.

Trin 2

Vandmængden afhænger af svedenes styrke, jo højere belastning, jo mere vand skal du drikke. Dosen vand til kvinder og mænd er forskellig. Generelt har mænd brug for mere væske.

Trin 3

Drik i små doser og i små slurke. Hvis du drikker meget vand, tager det for lang tid, før det absorberes, og ikke en stor mængde vil hurtigt genopfylde tabene i kroppen. Små slurke giver dig mulighed for bedre at fjerne din tørst. Og skyl hele munden, når du sluger - på denne måde fjerner du følelsen af ​​tørhed.

Trin 4

Hvis din tidsbestemte træning er lang, skal du tilføje glukose til vandet. Dette vil give dig energi. Eller opløs vitaminer, for eksempel C. Det vigtigste er, at de er vandopløselige, ellers får du ikke effekten.

Trin 5

Også salt er ofte saltet, hvilket skyldes, at salt under træning sammen med sved forlader vores krop. Især om sommeren, når du træner i solen, hjælper saltvand dig med at vedligeholde din krop.

Trin 6

Hvis din træning er ved lav intensitet, skal du tage et par slurker midt i sessionen og fugtige hele munden.

Trin 7

Når det kommer til at drikke før og efter træning, er der også begrænsninger. Drik et glas vand før og 20 minutter efter din træning.

Trin 8

Nogle undervisere forbyder generelt drikkevand - det afhænger af træningsprofilen. Spørg din træner om vandindtag for at undgå at skade dig selv, mens du træner.

Populær af emne.