Sådan Får Du Din Mand Til At Løbe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Din Mand Til At Løbe
Sådan Får Du Din Mand Til At Løbe

Video: Sådan Får Du Din Mand Til At Løbe

Video: Sådan Får Du Din Mand Til At Løbe
Video: Løb 5 km - Sådan træner du dig op til din første 5 km løbetur 2024, April
Anonim

Løb betragtes som en af de mest givende sportsgrene af en grund. Det styrker det kardiovaskulære system, udvikler mange muskelgrupper og fremmer vægttab. Imidlertid deler ikke alle en kærlighed til løb. For at få en elsket til at jogge, skal du bare inficere ham med en passion for denne sport.

Sådan får du din mand til at løbe
Sådan får du din mand til at løbe

Instruktioner

Trin 1

Få din mand med til at løbe, da det er meget svært at få en voksen til at dyrke sport. Og effekten vil ikke være den samme. Daglig jogging bør være en glæde og et udløb for ham, ikke hårdt arbejde. Derefter bliver løb en del af hans livsstil, og din ægtefælle vil fortsætte med at dyrke sport alene og ikke kun under dit blik.

Trin 2

Vis med dit eksempel, hvordan løb kan ændre dit udseende og din holdning til livet til det bedre. Det er ret svært at fange en person ved at løbe mens han ligger i sofaen, desto mere umuligt at tvinge ham på denne måde. Men din mand kan uafhængigt overveje fordelene ved at løbe, hvis han ser din passion for denne sport og reelle ændringer i udseendet.

Trin 3

Fra tid til anden skal du tænde for programmer om denne sport, når du og din mand ser tv, lad ham læse en inspirerende artikel om dette emne. Men prøv at få det til at se diskret ud.

Trin 4

Bed din mand om at holde dig selskab, mens du løber. Hvis han blankt nægter at jogge sammen, skal du bare gå i parken, mens du løber der. Naturligvis med fuldt udstyr - pludselig vil han også løbe et par meter.

Trin 5

Anvend et feminint trick. Se på din ægtefælles tilstedeværelse på en mand med en smuk, fit figur eller endnu bedre ved en atletisk løber. Måske vil dette stimulere din signifikante anden til at dyrke sport. Det er dog vigtigt ikke at blive båret af, ellers kan du kun forkæle forholdet uden at opnå den ønskede effekt.

Trin 6

Køb et løbebånd hjem. Måske er din ægtefælle en af de mennesker, der simpelthen har svært ved at tvinge sig selv til at forlade huset for sport, især i dårligt vejr. I dette tilfælde kan en løbebånd være det første skridt mod sport. Selvfølgelig er det mere nyttigt at løbe i frisk luft, men du skal starte et sted.

Anbefalede: